“Tamo sam ti ubio dečka i svekrvu”: Bivšoj devojci priznao ZLOČIN, a Natalija je u kući zatekla HOROR

Svijet

“Tamo sam ti ubio dečka i svekrvu”: Bivšoj devojci priznao ZLOČIN, a Natalija je u kući zatekla HOROR

Argentinac Hoze Rohas (35) seo je na motocikl i otišao do kuće svoje bivše žene kako bi priznao užasan zločin koji je počinio – ubistvo njenog sadašnjeg partnera i njegove majke u gradiću Saratea.

On je najpre posetio Pabla Martina Kaputa (37), partnera njegove bivše devojke, a u kuću je ušao pod izgovorom da želi da zaboravi stare sukobe i da neće više smetati njemu, a ni njegovoj devojci.

Pablo je poverovao u tu priču, pustio ga u kuću, a Hoze je u tom trenutku kuhinjskim nožem nasmrt izbo čoveka koji je u vezi sa njegovom bivšom devojkom.

U incidentu je stradala i Pablova majka Marija Elisa Rafael (64), koja je vikala u pomoć i pokušala nekako da odbrani sina. Takođe je dobila smrtonosne ubodne rane.

Nakon zločina odvezao se do stana svoje bivše devojke, gde joj je hladnokrvno priznao dvostruko ubistvo.

– Vidiš ono mesto tamo? Tamo sam ti ubio dečka i svekrvu – rekao je Hoze, pokazujući na kuću u kojoj su živeli Pablo i Marija, prenosi portal Infobae.

Žrtve su pronađene tog dana posle 16 časova, kada je u kuću došla Natalija Kaputa (35) sestra, odnosno ćerka muškarca i žene kojima je Hoze Rohas oduzeo život.

Policiji nije trebalo dugo da identifikuju i pronađu ubicu, a uhapsili su ga u svom stanu gde je mirno ležao i spavao kao da se prethodno ništa nije dogodilo.

U stanu su mu pronašli papuče i odeću umrljanu krvlju. (objektiv.rs)

Odgovori