Namamila bivšeg VRELIM porukama, pa ga nasmrt pretukla: Predmet koji je koristila je posebno ČUDAN

Svijet

Namamila bivšeg VRELIM porukama, pa ga nasmrt pretukla: Predmet koji je koristila je posebno ČUDAN 

Četvorica muškaraca, majka i ćerka su uhapšeni i sada su proglašeni krivim za ubistvo

Manekenka Koral Edgar (26) optužena je za ubistvo nakon što je namamila bivšeg dečka vrelim porukama a onda ga sa dvojicom mladića ubila. Edgar bi mogla da dobije doživotnu kaznu zatvora.

Li Meknajt (26) dugovao je novac dileru koji je ubedio Edgarovu da pozove Meknajta kući pod izgovorom da želi intimne odnose. Kada je stigao u 2 ujutru, Meknajta su dva sata mučili Džejmi Dejvison i još dvojica ljudi.

Vezali su ga za stolicu i udarali i šutirali a potom i bičevali bičem sa dijamantskom drškom koji je majka Edgarove kupila u se*s šopu.

Muškarci su potom zamotali Meknajta u tepih i automobilom manekenkine majke ga dovezli do reke i bacili. Za to vreme, Koral je počistila mesto zločina. Nekoliko sati kasnije, lokalni farmer pronašao je Lijevo telo u vodi.

Četvorica muškaraca, majka i ćerka su uhapšeni i sada su proglašeni krivim za ubistvo.

Meknajt je kratko bio u vezi sa Edgarovom i ona je iskoristila “obećanje se*sa” da ga namami u svoj stan. Meknajt je dugovao Dejvisonu novac koji ga je pak dugovao drugima i očajnički mu je bio potreban.

Koral Edgar je tvrdila da nije učestvovala u brutalnom prebijanju bivšeg ali je priznala da je posle napada počistila kuhinju u kojoj je Meknajtu razbijena lobanja i slomljen nos.

Patolog je rekao da je Meknajt teško pretučen i da je bio živ kada su ga bacili u reku. (objektiv.rs)

 

 

 

Odgovori