NAPRAVITE SOK OD KRASTAVCA: Čisti i hidratizira organizam u ljetnim danima, KILOGAMI SE TOPE

Zdravlje

NAPRAVITE SOK OD KRASTAVCA: Čisti i hidratizira organizam u ljetnim danima, KILOGAMI SE TOPE

Samo dva sastojka potrebna su za vrhunsko osvježenje za vrijeme nesnosnih vrućina i tijelo iz snova: voda i krastavac. Voda sa krastavcem je zdrava i aromatična zamjena za sva pića koje inače konzimirate, a ujedno je odličan način da se oslobodite viška kilograma.

Obična voda s krastavcem pravi je hit, osobito među manekenkama i svima onima koji budno paze na svaki kilogram, budući da pomaže u mršavljenju i čišćenju organizma.

Omiljena je i među sportašima. Krastavci bogati silicijem pomažu zdravlju tkiva i mišića te brzo nadoknađuju tekućinu izgubljenu tijekom treninga.

Krastavci i voda kombinacija su koja istovremeno hidratizira organizam, ali i potiče izlučivanje viška nakupljene tekućine.
Zahvaljujući kaliju, krastavac je kvalitetna alkalizirajuća namirnica koja će vam pomoći u snižavanju krvnog tlaka i potaknuti bolju funkciju živaca i mišića.

Voda s krastavcem idealno je piće za vruće dane, kada organizam jednostavno vapi za tekućinom, jer je vrlo ukusna pa ćete je s lakoćom pijuckati cijeli dan.

Osim osvježenja, ovaj napitak, bogat vitaminima A i C očistit će vašu kožu od akni i prištića, dati joj sjaj, pomoći u ublažavanju bora i hidratizirati je iznutra i izvana.

Sastojci:

• 2 litre vode

• 1 veliki krastavac (iz organskog uzgoja)

Krastavac dobro operite, odstranite krajeve i narežite na tanje kriške, s korom. Stavite kriške krastavca u vodu i nakratko ohladite u frižideru.

Poslužite s kockicama leda i listićima mente.
Po želji, ovom ukusnom napitku možete dodati kriške limuna ili limete, komadiće jagode, maline i drugo voće po izboru.

Vodu s krastavcima, brzo, jeftino i ukusno piće, uvijek poslužite hladnu. (novi.ba)

Odgovori