Nastavnici sud šokantno dozvolio da upražnjava ODNOSE sa učenicima, a onda se dogodio VELEOBRT

Svijet

Nastavnici sud šokantno dozvolio da upražnjava ODNOSE sa učenicima, a onda se dogodio VELEOBRT

Nastavnica psihologije Keri Vit ušla je u istoriju kao jedino prosvetno lice koje je pred sudom steklo pravo da upražnjava s*ksualne odnose sa učenicima.

Njeno zadovoljstvo, međutim, trajalo je četiri godine, da bi potom presuda bila poništena, a Keri je osuđena na 10 godina zatvora jer je u trenucima poništenja odluke spavala sa 17-godišnjim učenikom.

Najpre je optužena za s*ks sa dva učenika, ali se ipak izjasnila krivom zbog odnosa sa jednim od njih.

Keri Vit je tvrdila da je zakon prema kom je optužena neustavan i da je dobila zeleno svetlo za to što je radila, ali nije znala da je odluka u međuvremenu preinačena i da nema pravo da spava sa đacima kojima predaje, a koji su pritom maloletni.

Njena žalba je odbijena, tako da je sada definitivno čeka 10-godišnja robija.

– Nastavnica je tvrdila da je nepravedno procesuirana i da je njen s*ks sa učenikom bio obostran i sporazuman. rekla je da je u njenom slučaju povređeno njeno 14. amandmansko pravo na privatnost i jednaku zaštitu, alinije bila upućena u to da su se tužioci žalili na presudu i da je ona poništena – navedeno je pred sudom, prenosi novinski kanal News 19.

Olakšavajuća okolnost po nju je to što će odslužiti “samo” 18 meseci zatvora, dok će potom 18 meseci biti na društveno korisnom radu.

Ostatak kazne odslužiće uslovno, ali će u svakom momentu biti registrovana kao s*ksualni pretupnik. (objektiv.rs)

Odgovori