Aleksandra šokirala goste na venčanju: Učenice joj bile deveruše, a zbog ovoga je muž ostao bez reči

Zanimljivosti

Aleksandra šokirala goste na venčanju: Učenice joj bile deveruše, a zbog ovoga je muž ostao bez reči

Nastavnici Aleksandra Stemps i Mejson Mekdauel čekali su da prođe glavni talas epidemije kako bi konačno organizovali venčanje iz snova.

Na njega nisu mogli da pozovu 300 ljudi koliko su ranije planirali, ali je i ovih 80 bilo sasvim dovoljno. A iznenađenja je tamo bilo na pretek. Naročito za mladoženju.

Aleksandra je prvo smislila da joj deveruše budu učenice 5. razreda iz škole u kojoj predaje. Razredna je oduševila sve njih, a naročito kada im je dozvoljeno da na svadbu dovedu i mame i tate.

Ono što Mejson nije znao je da je Aleksandra zamolila dečake iz 3. razreda kojima on drži nastavu da budu s njegove strane na venčanju. Mejson je bio apsolutno ushićen kada je na venčanju ugledao omiljena dečja lica kako stoje na njegovoj strani.

– Bio je bez reči. Naročito kada su na svadbi dečaci zamolili devojčice koje su dve godine starije da plešu s njima. Srce mu je bilo puno. Oboje obožavamo posao nastavnika, želimo time da se bavimo dok su živi. Deca su najvažnija i u tom periodu života moramo da ih naučimo svemu što će im posle značiti – napisala je Aleksandra na TikToku.

Bilo je tu još iznenađenja. Deca su na primer donela tortu mladencima. Potom su neki od njih pola sata puštali muziku dok je lokalni bend odmarao. Na kraju su mladenci plesali ne samo s njima, već i s njihovim roditeljima.

– Jedna od majki rekla mi je tokom venčanja da ovako nešto nikada nije doživela. Osećala se kao da je deo neke velike porodice – dodala je Aleksandra na TikToku. (objektiv.rs)

Odgovori