Da li ste znali da je Sanja Kužet IGRALA u ovom FILMU: Voditeljka se oprobala i kao glumica!

Showbizz

Da li ste znali da je Sanja Kužet IGRALA u ovom FILMU: Voditeljka se oprobala i kao glumica!

Jednu od najpopularnijih voditeljki Sanju Kužet, koja već godinama unazad pleni na sceni “Zvezda Granda” publika voli zbog damskog držanja, elegancije i njenog izgleda.

Njeni stajlinzi često su komentarisani a uvek svi za lepu voditeljku imaju samo reči hvale. Ona je trenutno na letovanju sa svojom sestrom i na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije kako bi obradovala svoje pratioce.

Ono što malo ljudi zna je da se voditeljka svojevremeno oprobala i kao glumica. Naime Sanja je igrala u popularnom domaćem filmu “Šejtanov ratnik” reditelja Stevana Filipovića. Film je iz 2006. godine a Sanja je tumačila lik Senke. Voditeljka je tada imala 23 godine, a izgledala je podjednako dobro kao i sada kada se približava četvrtoj deceniji.

Sada već prepoznata kao televizijsko lice, nakon kvizova i šou programa koje je vodila, njena uloga u filmu je nažalost zaboravljena. Pored ovog filma Sanja je bila i u kratkom filmu “Doba nevinosti” reditelja Danila Bećkovića, iz 2007. godine, a njen lik se i u ovom filmu zvao isto – Senka. (objektiv.rs)

Odgovori