Danima sa krova špijunirao komšinicu, a onda ga je videla i zvala da dođe: U kući se dogodio veliki obrt

Zanimljivosti

Danima sa krova špijunirao komšinicu, a onda ga je videla i zvala da dođe: U kući se dogodio veliki obrt

Indijac Mahindra Baveš (33) iz Kanpura završio je u policiji kada je uhvaćen u špijunaži komšinice Sarene Bente (28).

Mahindra je nedeljama pre nego što ga je Sarena primetila išao na krov svoje kuće ne bi li je gledao oskudno odevenu, budući da je tada u Kanpuru temperatura svakog dana prelazila 35 stepeni.

Ovaj voajer išao je na krov sa telefonom, ali i dvogledom, kako bi video komšinicu u maloj majici i šorcu dok kači veš, hladi se na terasi i uveče se šeta po sobi polug*la.

Kako je pogled iz njegove sobe bio neprikladan za njegove perverzne ideje, Mahindra je zaključio da samo boravak na krovu može da mu ide u prilog. Međutim, nije očekivao da će mu se to obiti o glavu.

Sarena ga je jednom prilikom primetila na krovu kako je gleda i gestom rukama mu je pokazala da, ako želi može da joj se pridruži.

Mahindra je pobegao u kuću i naredna 2-3 dana nije se pojavljivao na krovu, a kada ga je sledeći put videla, Sarena ga je ponovo pozvala. Mahindra je došao na njena vrata, a onda ga je zaključala u svojoj sobi i pozvala je policiju.

Kako bi potkrepila svoje tvrdnje da je on špijunira, Sarena je takođe slikala Mahindru, pretvarajući se za to vreme da ili šalje neke poruke dok je na terasi, ili slika krajolik oko sebe.

Mahindra je morao da plati novčanu kaznu od blizu 500 evra a i zabranjeno mu je više da špijunira Sarenu. Štaviše, ako bi ga ponovo ona uhvatila i prijavila ga, ovaj muškarac ne bi mogao da izbegne odlazak u zatvor. (objektiv.rs)

Odgovori