“Prijavila sam se NA OGLAS ZA POSAO i dobila JEZIVU PORUKU OD ŠEFA”: Vlasnik butika greškom poslao ono što NIKO NIJE SMIO DA VIDI

Zanimljivosti

“Prijavila sam se NA OGLAS ZA POSAO i dobila JEZIVU PORUKU OD ŠEFA”: Vlasnik butika greškom poslao ono što NIKO NIJE SMIO DA VIDI

Djevojka koja je htela da se zaposli u butiku objavila je na TikToku šokantnu poruku koju je dobila od nesuđenog poslodavca, u kojoj je opisao da je ne bi zvao na intervju jer nije dovoljno “slatka”?!

Njen video ima više od 1,7 miliona pregleda, a kompanija u kojoj je htjela da se zaposli je na udaru šokirane Internet zajednice!

Grejsi Lorinc prijavila se za posao u jednom lancu butika, koji se “ponosi time što inspiriše ljepotu kroz podizanje samopouzdanja”. Međutim, njeno iskustvo je upravo obrnuto – na osnovu fizičkog izgleda, gazda nije htio da je zaposli!

Prijavila se na oglas, a onda je potpredsjednik kompanije Čak Degrendel slučajno njoj poslao na mejl adresu koji je htio da uputi svojoj supruzi, vlasnici butika Lori Langen Degrendel.

“Ova djevojka je tek završila fakultet i uopšte nije slatka. Jesi li sigurna da hoćeš da je uopšte zovem na razgovor”, pitao je on svoju ženu.

Grejsi je prepisku objavila na TikToku odakle se proširila Internetom brzinom munje, a njeni pratioci zasuli su butike lošim ocjenama na sajtovima za ocjenjivanje pružanja usluga.

Čak i Lori su se u suzama izvinili, ali nisu dali baš neko objašnjenje zašto se sve ovo dogodilo.

“Pogriješio je, i sada priznaje grešku”, rekla je Lori u suzama u videu objavljenom na Fejsbuku.

“Poslao sam Lori ovaj mejl, ne znam zašto sam napisao to što jesam, ali jesam, i užasno mi je žao”, rekao je Čak, prenosi “Žena“. (haber.ba)

 

Odgovori