Žena savjetuje ljubavnicu svog muža: Vaša afera mu je dosadila zato ti želim dati 3 savjeta…

Zanimljivosti

Žena savjetuje ljubavnicu svog muža: Vaša afera mu je dosadila zato ti želim dati 3 savjeta…

Draga Diana! Nemojte se iznenaditi što znam vaše ime. Prije svega, želim vam reći da moj muž ne zna ništa o ovom pismu i da ni ne naslućuje ništa.

Veoma lako sam saznala za vašu aferu. Nekoliko slučajno neizbrisanih poruka na telefonu, nerazumljivi pozivi usred noći, hitna neplanirana službena putovanja mog supruga i sve mi je bilo jasno kao dan. Štaviše, reći ću da mi je vrlo zanimljivo već treći mjesec posmatrati tako dirljiv razvoj događaja u vašoj sapunici. Nemojte misliti da vam pišem iz ljubomore ili ogorčenosti, nikako.

Samo što je vaša sapunica postala toliko dosadna i monotona, čak i mom mužu, pa sam vam htjela dati nekoliko savjeta. Teško je gledati kako vaša veza zapinje. Zaista se nadam da ovi moji savjeti mogu vašoj romansi dati dašak svježeg zraka.

Kao prvi ne mogu a da ne priznam da ste zaista pametna i uporna žena. Vidim da ste izabrali pravu taktiku jer znam koliko je moj muž lijen i konzervativan da se on sam nikada ne bi usudio da me prevari. Ali vaša upornost i opsesija su učinile čudo.

Nemojte mu slati poruke da ga pitate da li je slobodan da ode sa vama na večeru ili u pozorište, već rezervišite sto i karte i samo mu javite gdje da dođe. Preuzmirte inicijativu u svoje ruke, inače nećete uspjeti. Nemojte mu govoriti da ne možete živjeti bez njega ili da vaš život bez njega nema smisao jer on nije tip koji pada na takve riječi.

Druga stvar koju želim da znate je da su vam šanse i dalje ravne nuli jer ste obojena plavuša sa dugom kosom. Da, pažljivo sa proučila vaš profil na društvenoj mreži i nije vas bilo teško pronaće jer ja poznajem sve prijatelje i poznanike svog supruga.

Ne želim vas razočarati, ali on ima jednu takvu plavušu kod kuće. Upravo ona vam piše ovo pismo. Muškarcima je potrebna raznolikost. Poznajući ukus svog muža kao svoj dlan mogu vam reći da više voli prsate i visoke crvenokose dame.

Uzmete li ovo u obzir možda će za vas i biti neke šanse. I zadnja stvar koju želim da va, kažem je u stvari moj mali zahtjev. Draga moja, nemoj biti toliko nametljiva. Neočekivane poruke i pozivi u 3 sata ujutro će se malo kome svidjeti. Zbog toga polako počinjem gubiti živce.

Nadam se da vi Dijana možete ćitati između redova. Molila bih vas da ne remetite mir našeg porodičnog života. U suprotnom, sve vaše dirljive poruke ići će određenom Pavlu koji je, sudeći po vešem profilu na jednoj društvenoj mreži, vaš zakoniti suprug.

Mislim da mu se neće svidjeti. Nadam se vašoj diskreciji kako ne bih morala poduzimati ekstremne mjere. Još jedna stvar. Ako vam iznenada zatreba pomoć u pokušaju zavođenja mog muža, upamtite, ja sam vam uvijek na usluzi,piše Infpult

Slobodno me kontaktirajte u bilo koje vrijeme i možete se osloniti na mene. Napokon, kao žena, razumijem vas kao niko drugi. Uvijek sam spreman odgovoriti na svako vaše pitanje i dati potreban savjet. S poštovanjem, Tamara, supruga vašeg ljubavnika. (haber.ba)

Odgovori