Mnogi misle da je nesreća kad imaš 40 godina i živiš sa majkom: Ali prava nesreća je ovo

Ispovijesti

Mnogi misle da je nesreća kad imaš 40 godina i živiš sa majkom: Ali prava nesreća je ovo

Reći ću vam šta je prava nesreća.Mnogi posao domara smatraju nesrećom ili sa 40 godina živeti s majkom Ili sa 45 biti sam, bez porodice i dece, okružen mačkama.Međutim, nesreća je nešto drugo. Hoćete da vam kažem šta je prava nesreća?

To je kad nijedan dan ne proživiš kako želiš.To je kad radiš najprestižniji posao, ali mrziš ga.To je kad se udaš za najpametnijeg, najperspektivnijeg i najlepšeg, ali nimalo ga ne voliš.To je kad svakodnevno brojiš kalorije, da imaš neko tuđe telo.To je kad ceo život maštaš da napišeš roman, a suviše se bojiš da nastaviš započeto i da stigneš bar do druggo poglavlja.

To je seks bez strasti, već iz osećaja dužnosti.To je kad živiš s nekim ko te voli, razume i brine o tebi, a ti maštaš o komšiji.To je kad bi dete samo da se igra, a ti – da te svi ostave na miru.To je kad maštaš da doručkuješ kroasan dok prelistavaš časopis, ali umesto toga gutaš hemijsku instant kašu i sedaš za volan.To je kad svakodnevno maštaš da će se sve promeniti, ali ne preduzimaš ništa.To je ono što ja nazivam nesrećom. (domacikolaci.net)

Odgovori