SRĐANA POJELI PSI, OVDE SU PRONAĐENI NJEGOVI OSTACI: Komšije su prvo osetile užasan SMRAD, a onda zatekli stravičan prizor…

Svijet

SRĐANA POJELI PSI, OVDE SU PRONAĐENI NJEGOVI OSTACI: Komšije su prvo osetile užasan SMRAD, a onda zatekli stravičan prizor…

NIŠ – Portparol niške policije potvrdio je za Kurir da je selu Krušce pronadjeno beživotno telo Srđana M. starog 52 godine.

Užasnan prizor zaprepastio je i uznemirio komšije pokojnog Srđana. Prvo su osetili smrad tele u raspadanju a potom pokušali izdaleka da pozovu domaćina. Kako se nije javljao jedan mladić se osmelio I prišao je kući gde je blizu stepeniša ugledoa uđasan prizor. Telo domaćina bilo je raskomadano, lobanja odvojena od trupa kojeg nije bilo I ruke samo u oglodanim kostima.

– Odmah smo pozvali policiju, obavljen je uvidjaj i ostaci tela poslati na obdukciju, kaže komšinica.

Prema prvim saznajima istrage veruje se da je reč o nesrečnom slučaju. Meštani navode da je alkohol upropastio život Srđanu.

– Bio je dobar čovek, nikom se nije zamerio niti je kome šta dugovao, čak je davao u zajam novac, jer je svojevremeno imao platu od stotinu hiljada dinara. Međutim sav novac je davao za alkohol i kad se napije bio je agresivan. Prva supruga ga je napustila, doveo je drugu u vabračnu zajednicu ali je I ona brzo pobegla, objašnjava meštanin.

U selu navode da je Srđan tri puta lečen od alkoholizma u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj toponici. Izmedju lečenja primirio bi se neko vreme a potom po starom pa ga je nevenčana supruga prijavila za nasilej u porodici I odonda je sam. Zabranjen mu je prilazak nevenčanoj supruzi pa je preko prijatelja pokušao da je kontaktira da mu se vrati ali uzalud.

Srđan je viđen živ pre dve nedelje i odonda ni sa kim nije kontaktirao. Veruje se da je pao pijan ispred kuće ili je doživeo naprasnu smrt, a potom su ga njegov pas I čopor iz sela rastrgli I oglodali. Istraga je u toku. (Kurir.rs/D.D.I.)

Odgovori