Dan pre venčanja ubila ga struja dok je pozirao sa verenicom: Osam dana kasnije dotukla ju je ova vest

Svijet

Dan pre venčanja ubila ga struja dok je pozirao sa verenicom: Osam dana kasnije dotukla ju je ova vest

Mislila je da je doživela najgori dan života kada je 30. jula preminuo

Doktor Denis Rikardo Guržel (31) iz Brazilije preminuo je na licu mesta kada ga je tokom poziranja pred venčanje ubila struja.

Kad su policija i hitna pomoć došli na lice mesta, Gurželu nije bilo spasa. Organizatori poziranja verenika privedeni su zbog sumnje da se njihovom greškom, odnosno slabim obezbeđivanjem kablova na mestu poziranja dogodila tragedija.

Doktor Guržel i verenica trebalo je da se dan kasnije i venčaju. Na poziranje su došli do Kariri do Tokantinsa, mesta koje je čak 550 kilometara udaljeno od Brazilije.

– Želeo je da budemo ovde jer smo se tu i upoznali – rekla je verenica Mikaela koja i dve nedelje kasnije ne može da dođe do daha od šoka.

Ono što ju je dodatno pogodilo je vest da se nalazi u drugom stanju.

– Imali smo osećaj da je 30. jul dan kada bi trebalo da se venčamo. Bila sam juče kod ginekologa, kaže mi da sam 99 odsto trudna, ali da je još rano da to i garantuje. Ne mogu da se priberem, moj život je upravo uništen – rekla je Mikaela.

Familija je imala pune ruke posla da pored otkazivanja venčanja organizuje i iznenadnu sahranu. Doktor Guržel radio je na kovid odeljenju bolnice Gurupi u Braziliji.

– Toliko je života spasao u poslednjih godinu dana i onda da ovako premine. Te ljude koji su organizovali slikanje treba strpati u zatvor – kaže Denisova majka Paola. (objektiv.rs)

Odgovori