Haos na Adi koji se prepričava! Ljubavnike udario grom dok su imali odnos pod vrbom, a onda je tek nastala prava drama u bolnici…

Zanimljivosti

Haos na Adi koji se prepričava! Ljubavnike udario grom dok su imali odnos pod vrbom, a onda je tek nastala prava drama u bolnici…

Ovaj se slučaj prepričava već godinama i dalje izaziva pažnju javnosti, a posebno jer još uvijek nije utvrđeno da li se radi o mitu ili se dogodilo.

Bojan i Mirjana koji su iz Beograda povrijeđeni su kada ih je udario grom dok su imali odnos na makiškoj strani Ade Ciganlije. Oni su navodno stradali ispod žalosne vrbe, kada je veliko nevrijeme zahvatilo Beograd. Ekipa htine pomoći je odvezla ovaj par sa opekotinama potpuno g*le u bolnicu, a poslije ukazane pomoći, Bojan je pušten na kućno lijećenje dok je Marijana zadržana u bolnici.

Kasnije je dežurni ljekar rekao za medije i potvrdio da je Mirjana smještena na intezivnu njegu, ali da joj život nije ugrožen. “Pacijentkinja je svjesna, može da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posjete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze”, rekao je dežutni doktor.

Ali, ovdje nije bio kraj, jer je neposredno poslije prijema povrijeđenih ljubavnika u bolnicu navodno došlo do neviđenog skandala. Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se o zdravstvenom stanju Mirjane, a osoblje je sapštilo na kojem se odjelu nalazi i zamolili ga da preuzme njenu odjeću. ali, među ženskim stvarima koje je on uzeo bili su i muški odjevni predmet. Kada su objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je rekao “PA ja sam njen muž!” Onda su saznali da je ona imale odnose u prirodi sa svojim kolegom sa posla, a prema navodnim tvrdnjama dobro obavještenog izvora, muškarac je zadobio lakše povrede, jer je bio u ulozi “zavodnika.” (magazindan.info)

Odgovori