Izašao iz kamiona da poljubi ženu i više je nikad nije video: Srećnu porodicu zadesila je neopisiva tuga

Svijet

Izašao iz kamiona da poljubi ženu i više je nikad nije video: Srećnu porodicu zadesila je neopisiva tuga

Sudbina je htela da na tragičan način ostane bez svoje voljene

Hoze Luis Roka (48) iz argentinskog gradića Merlo svakodnevno je ponavljao ritual: pre odlaska na posao poljubio bi svoju suprugu Adrijanu Paolu Aguire (37), sa kojom ima petoro dece.

To je želeo da učini i prethodnog kobnog ponedeljka, ali su od njegovog poljupca bili brži pljačkaši koji su usled borbe u pljački usmrtili njegovu voljenu.

Hoze Luis je krenuo svojim kamionom da prodaje voće i povrće i u trenucima dok je izlazio iz dvorišta, setio se da ovog puta nije poljubio suprugu.

Kada je izašao iz vozila da to učini, naišli su pljačkaši koji su pokušali da mu ukradu kamion, nakon čega su on i žena izašli iz dvorišta i sukobili se sa njima.

Nakon fizičkog obračuna, jedan od zločinaca pucao je u Adrijanu, usmrtivši je na licu mesta. Dok je Hoze bio šokiran i nije mogao da veruje da je metak pogodio Adrijanu, pljačkaši su pobegli.

– Hoze Luis nikada nije otišao na posao, a da prethodno nije poljubio svoju suprugu. Bio je to poslednji poljubac. Bili su jako zaljubljeni. Svima nam je mnogo teško zbog Adrijanine smrti – izjavio je za list Klarin jedan od prijatelja žrtve.

Jedan od osumnjičenih za ubistvo Hugo Ariel Korvalan uhapšen je u naselju Vilja Spada, nešto više od tri kilometra od mesta zločina.

Veruje se da je on povukao okidač prilikom čega je usmrtio Adrijanu, a za još trojicom razbojnika koji su ukrali kamion, policija traga.

– Borio sam se sa pljačkašima i nisam posustajao. Nisam im dozvolio da ukradu kamion, iako ih je bilo četvorica. Moja žena je panično istrčala i uzviknula im da me ne udaraju. Jedan od lopova je pucao u nju i ubrzo je preminula – naveo je Hoze Luis, ožalošćeni suprug. (objektiv.rs)

Odgovori