Moja djevojka je bomba, a varam je sa ženom koja je 22 godine starija od mene: Obožavam je zbog 1 stvari!

Ispovijesti

Moja djevojka je bomba, a varam je sa ženom koja je 22 godine starija od mene: Obožavam je zbog 1 stvari!

Ne zna kako da se izvuče iz komplikovanog ljubavnog trougla

Jedan Englez se našao u velikom problemu kada je devojku prevario s mnogo starijom ženom, i sada ne zna šta da radi.

– Ja imam 26, a moja devojka 22 godine. Ona je predivna, izgleda neverovatno, i svi moji prijatelji mi zavide zbog nje. Međutim, iako sam znao da rizikujem da sve upropastim, prevario sam je sa ženom koja ima 48 godina – priznaje on.

– Moj prijatelj ima pab, i povremeno ga menjam za šankom. Primetio sam da svakog četvrtka dolazi žena koja uvek sedi na kraju šanka i često proćaska sa mnom. Ona izgleda sjajno i nikad ne biste pretpostavili da je 22 godine starija od mene – priča mladić i nastavlja:

– Jedne večeri smo se zaneli u priči o ona me je otvoreno ptala kakav mi je se*sualni život. Rekao sam joj da živim sa devojkom, koja je za mnoge muškarce, žena iz snova. Odmah se uhvatila za tu rečenicu: Mnogi muškarci, i pitala je šta je to što mi nedostaje. Otvorio sam dušu i priznao joj je da je naš se*sualni život veoma dosadan.

– Konstatovala je da ja mogu bolje od toga i predložila mi je da kada završim sa smenom, odem s njom kući, pa ćemo videti šta će se dogoditi. Pristao sam i se*s je bio sjajan, pun strasti i toliko različit od vođenja ljubavi sa mojom devojkom. Moja ljubavnica je fantastično građena i voli sve da proba u krevetu, a obožava da me or*lno zadovoljava – iskren je Britanac.

– Sada stalno razmišljam o njoj i jedva čekam da dođe četvrtak. Sa devojkom sam već dve godine u vezi, ona se odlično slaže sa mojom porodicom i svi je vole. Ipak, ja nisam srećan i sada sam u velikoj dilemi šta je ispravan potez – iskren je on.

– Problem je u tome što znam da će moja devojka biti uništena ako je ostavim, a ne znam ni kako će da preživi bez moje plate zaključio je Englez. (espreso.co.rs)

Odgovori