KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I OSMAN SE TUKLI NA ULICI! Karić otkrio razloge sukoba za ŽESTOKIM momkom, evo šta se sve dešavalo!

Showbizz

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I OSMAN SE TUKLI NA ULICI! Karić otkrio razloge sukoba za ŽESTOKIM momkom, evo šta se sve dešavalo!

Za višegodišnji sukob između Kristijana Golubovića i Osmana Karića saznalo se tokom učešća nekadašnjeg robijaša u četvrtoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

Mnoge je zanimalo koji je pravi razlog sukoba i šta se tačno desilo, a istinu o svemu ispričao otac Stefana Karića.

– Reći ću sada i više se neću oglašavati na ovu temu. Znam da mnoge zanima šta se dešavalo i u kakvom smo sukobu ja i Aleksandar Kristijan Golubović. Mnoge zanima, a mnogi bi da zavade, pa da likuju i slade se – poručio je Osman putem društvenih mreža.

– Sa Kristijanom sam se igrom slučaja potukao tri ili četiri puta u nekim grupnim uličnim tučama, nisam ga porazio, ali sam jedan od retkih koji je uopšte smeo da mu se suprotstavi – dodao je Karić.

– Mnogi od tadašnjih krimosa nisu smeli pogrešno da ga pogledaju, okretali su glavu, pa čak se i šlihtali. U vezi braće Manojlović, koje Kristijan često spominje, ja lično mogu da kažem samo reči hvale, bili smo kao braća, mislim da je i Kristijan bio jedno vreme, ali se među njima desio razvod u koji ja ne bih da zalazim – nastavio je izlaganje Osman.

– Kristijana poštujem i cenim, pogotovo od poslednje “Zadruge”, gde je pokazao čast i kodeks, čuvao mi je sina kao da je njegov, što bih i ja učinio za njegovog. Hvala od srca – zaključio je Karić. (Kurir.rs/S.M./Informer)

Odgovori