Pojela sendvič, pa osjetila mučninu: Kada je kasnije saznala NESTVARNU ISTINU, mislila je da je halucinira

Zanimljivosti

Pojela sendvič, pa osjetila mučninu: Kada je kasnije saznala NESTVARNU ISTINU, mislila je da je halucinira

Džesmin Miler (24) koja se jednog dana osjećala naduto nakon što je pojela sendvič, u šali je uradila test na trudnoću na šta ju je nagovorila njena majka Erika.

Djevojka je kupila komplet kućnih testova kako bi se zabavila nakon majčinih riječi da joj je već vrijeme da se obraduje unučetu.

Rezultat testa je, na njenu nevjericu, bio pozitivan, a kasnije je ljekarskim pregledima utvrđeno da je trudna već pet mjeseci.

– Otišla sam na koncert gdje sam pojela sendvič i nakon toga sam osjetila mučninu i nadutost. Kada sam vidjela rezultat testa, iskolačila sam oči i nisam mogla da vjerujem da se to dešava, mislila sam da haluciniram. Nisam vjerovala sve dok nisam otišla u bolnicu gdje su potvrdili moju trudnoću i rekli mi doslovno da ću sa bebom u naručju napustiti tu ustanovu – navela je Džesmin, prenosi Dejli star.

Prije nego što je saznala da je trudna, djevojka iz San Dijega (Kalifornija, SAD) nije imala menstruaciju nekoliko mjeseci, ali je mislila da je to zbog toga što je koristila pilule za kontracepciju.

– Imala sam neozbiljnog dečka, još smo mladi i nijedno od nas dvoje nije bilo spremno da zasnuje porodicu. Jednom me je pitao da li želim da kupimo psa. Rekla sam mu da ćemo oko ljubimca imali obaveze kao oko djeteta i odustali smo od toga – navela je Džesmin, koja je potom opisala svoje nevjerovatno saznanje.

– Mama se našalila da sam možda trudna i da je vrijeme da dobije unuče. Sa drugaricom sam otišla do apoteke čisto iz šale kako bismo ispunili majci želju. Nakon prvog pozitivnog testa, ponovila sam još nekoliko puta i rezultat bi uvijek bio pozitivan – kazala je Džesmin, koja je potom krila svoju trudnoću kako je ljudi ne bi osuđivali.

Njena kćerka Lejton rođena je u 32. nedjelji sa težinom od 3.6 kilograma, a dva mjeseca je provela na Odjeljenju intenzivne nejge novorođenčadi.

Od tada se potpuno oporavila i sada je zdravo i srećno dijete, piše “Objektiv“. (haber.ba)

Odgovori