Srce da pukne od tuge! ”Predsednik Srbije 10 godina nije bio na moru!” “Dok ja obilazim gradilišta, drugi uživaju..

Showbizz

Srce da pukne od tuge! ”Predsednik Srbije 10 godina nije bio na moru!” “Dok ja obilazim gradilišta, drugi uživaju..

Danas u nastavku ovog današnjeg članka pišemo o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i o cijeloj situaciji koja je više nego optimistićna.

Vučić je čovjek koji uvijek stoji iza preporođene zemlje, koj je zadnje 3 godine napravio predobar posao kada je u pitanju ekonomija ove države, koja je u nekoliko godina sa jednom Njemačkom i Velikom Britanijom.

Također, Vučić je za razliku od prethodnih predsjednika doveo jako puno stranih investitora u državu i krenula je gradnja, a Beograd sada liči na neku Evropsku metropolu što se ne bi moglo reći za period prije nekih 10 godina. On trenutno pravi neboder na obali rijeke Dunav, pa je polako Beograd sve više i više liči na jedan Dubai a to je prije moglo da bude samo jedna misao.

Tamara, supruga Vučića zna najbolje situacija u cijeloj njihovoj kući, jer kako je nedavno izjvaila za medije, njega nikad nema kod kuće pa i nedjeljom radi. Njihov sin koji je još uvijek mali odrasta bukvalno bez oca, a viđa ga jedino preko malih ekrana. Iako je to tužna stvar, ona je bila svjesna na samom početku za koga se udaje, a što se odmora tiče, po svemu sudeći također će slična situacija da bude za porodicu Aleksandar i ove godine..

Većina ministara, pa gotovo svi poslanici su trenutno na nekom odmori i na nekoj luksuznoj destinaciji, a predsjednik države Aleksandar Vučić je izjavio da ih poptuno razumije, a realno je da provedu kvalitetno vrijeme sa svojom porodicom, ali da on i ove godine nigdje ne namjerava da ode na godišnji odmor. Nekoliko njegovih prijatelja koji provode dossta vremena s njim kažu da on nije vidio more nekih 10 godina. (magazindan.info)

Odgovori