(VIDEO) Govore joj da ima zadnjicu napred, ali ona ne daje ni 5 para: Volim svoje telo i volim da ga pokazujem, a od toga i zarađujem!

Zanimljivosti

(VIDEO) Govore joj da ima zadnjicu napred, ali ona ne daje ni 5 para: Volim svoje telo i volim da ga pokazujem, a od toga i zarađujem!

Dženifer Rouz je na TikToku pokazala svoje telo koje zbog viška kilograma i odeće koju nosi izgleda veoma neobično. Naime, Dženifer ima običaj da kaže da je izgleda kao da ima zadnjicu sa prednje strane.

Iako tvrdi da je ponosna na svoje telo i ne smetaju joj ružni komentari, mnogi joj ne veruju i komentiraju kako bi “to možda mogla da otkloni hiruški”. Ona te ne želi da uradi i kaže da je zadovoljna svojim izgledom.

Međutim, iz svega toga, koliko god neugodno bilo, Dženifer izvlači korist, a to je velik broj pregleda, što joj donosi dobru zaradu na kraju.

– Stoga, nastaviću da objavljujem ovakve stvari sviđalo se to vama ili ne – prokomentarisala je u videu.

Video koji je lansirao je dobio preko 11.000.000 pregleda i svaki sledeći snimak je imao dobru gledanost. To je povuklo i dosta negativnih komentara, ali Dženifer ne haje.

Osim tih negativnih, ostali omentari na TikToku su bili puni podrške za Dženifer (30).

“Sviđa mi se što radiš, tako si smešna i samo nastavi tako.”, “Jednostavno te volim i sanjam o tome da imam samopouzdanje kakvo ti imaš.”, “To si ti, i to te čini neverovatnom.” (Kurir.rs/A.M./The Sun)

@jenniferrose1991

♬ original sound –

Odgovori