Vratio se ranije s posla i u sobi uhvatio ženu i svog OCA: Izveo ih u hodnik, pa je počinio JEZIVU stvar

Svijet

Vratio se ranije s posla i u sobi uhvatio ženu i svog OCA: Izveo ih u hodnik, pa je počinio JEZIVU stvar

Tridesetpetogodišnji Santoš Lođi iz Mađa Pradeša u Indiji ubio je sekirom tri godine mlađu suprugu Kavitu, ali i svog 65-godišnjeg oca Amana nakon što ih je uhvatio u ljubavnom zanosu.

Santoš je, posle ulaska u kuću čuo neko komešanje u spavaćoj sobi, a kada je otvorio vrata srušio mu se svet, piše Times of India.

Dok se, kako je Santoš rekao policiji, njegov otac oblačio, on je već znao šta je jedino što će biti “pravedno” da uradi. Stoga je pozvao oca i suprugu u hodnik, gde im je naredio da kleknu.

Kavita je zaplakala, nakon čega ju je suprug udario tri puta sečivom posred glave. Otac je pokušao da zaustavi sina u krvavom piru, ali uzalud. I Aman je na kraju aferu platio životom.

Pošto je ubio najbliže ljude, Santoš Lođi je pozvao policiju i saopštio im je šta se upravo dogodilo u njegovoj kući.

Policija je zatekla ubicu kako sedi na kućnom pragu sa sekirom u ruci i gleda zamišljeno u pravcu njih. Tela ubijenih bila su na hodniku u kući.

– Ne kajem se. Ovo sam morao da uradim. Ne bih mogao da živim s njima da sam im oprostio. Zna se šta je časno uraditi, a šta ne. Kavita i ja smo se obećali jedno drugom. Otac je to znao. Prekršili su sva pravila jednog braka – rekao je Santoš dok su ga policajci pratili u kola.

Nije poznato koliku će zatvorsku kaznu dobiti Santoš Lođi, kao ni šta će biti sa dvojicom sinova koji su ostali bez majke i dede. (objektiv.rs)

Odgovori