Tašu (28) neprekidno BOLEO stomak: Otišla u bolnicu, pa doživela najveće IZNENAĐENJE u životu

Zanimljivosti

Tašu (28) neprekidno BOLEO stomak: Otišla u bolnicu, pa doživela najveće IZNENAĐENJE u životu

Tašu je cele večeri boleo stomak iz njoj nepoznatih razloga, a kada je u šest ujutro otišla u bolnicu imala je šta i da čuje

Za vreme karantina prošla sam kao i većina ostalih – mnogo sam grickala i nabacila koji kilogram. Makar sam ja mislila da mi se to dešava. Međutim, ispostavilo se da nisam ni blizu istini!

Tako svoju priču počinje Taša Dejvis (28) koja se 1. septembra prošle godine porodila i na svet donela zdravog i potpuno neočekivanog sinčića. I ona i njen muž Martin (29) iz Lankašira ostali su potpuno zatečeni porođajem.

Tašu je cele večeri boleo stomak iz njoj nepoznatih razloga. U šest ujutro otišla je u bolnicu a samo sat vremena kasnije u rukama je držala sina – Aleksandra Ajzaka.

– Nisam imala baš nikakav simptom trudnoće, nijedan. Nabacila sam koji kilogram viška ali istini za volju, puno sam jela zbog karantina. To je sve. Na kraj pameti mi nije bila trudnoća. Jedino što sam osetila je da mi se 24 sata pred porođaj stomak naduo – kaže Taša.

Tako je celo veče bila naduvena, a onda je pred jutro postalo do gore.

– Oko tri izjutra sam počela da hiperventiliram. Tad su verovatno počele kontrakcije ali ja to tad nisam znala. U bolnici su me odmah pitali da li sam trudna i odlučno sam rekla ne.

– Imala sam uredne menstruacije tokom cele trudnoće. Sve je bilo potpuno regularno. Martin i ja smo bili u potpunom šoku kada su nam rekli da se porađam, ali sada shvatamo da lepše iznenađenje nismo mogli da dobijemo – rekla je ona. (objektiv.rs)

Odgovori