Umotala STOPALA u aluminijumsku foliju, a ono što se DOGODILO za SAT vremena je oduševilo

Zdravlje

Umotala STOPALA u aluminijumsku foliju, a ono što se DOGODILO za SAT vremena je oduševilo

Aluminijumska folija je jedinstveni materijal, pa se liječenje folijom praktikovalo se čak i u drevnoj Kini: folija se nanosila na biološki aktivne tačke odgovorne za rad oboljelih organa. Danas ćete naučiti kako da se riješite bolova u zglobovima pomoću obične folije za hranu!

Liječenje zglobova folijom je možda najjeftiniji metod, pritom, nema sumnje u njegovu efikasnost! Detaljan opis metode kako se čovek može tretirati folijom dugujemo psihoterapeutu Vilhelmu Rejhu. Folija može izliječiti prehladu, išijas…

Folija nanijeta na bolno mjesto odražava biostruje u energetski meridijan iz kojeg potiču. Ovo pozitivno utiče na oboleli organ povezan sa meridijanom i bol nestaje.

https://www.youtube.com/watch?v=rsuKgweGF-s

Liječenje aluminijumskom folijom je zaista lako. Prekrijte bolno mjesto folijom, na primer, kosti na nogama. Učvrstite foliju zavojem. Ono što je veoma važnio je da se folija mora nanijeti na bolno mesto sjajnom stranom!

Mnoge ljude zglobovi redovno bole kada se vrijeme mijenja. Sam pogled ka oblačnom nebu, zna da izaziva bol u kostima! Ali folija ovdje može da pomogne. Nakon sedam dana stavljanje folije dolazi do olakšanja. Zato su mnogi oduševljeni kad saznaju sve o ovoj čudesnoj tehnici!

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem.
Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje. (novi.ba)

Odgovori