Ana nestala pre pet meseci: Dok je majka molila za pomoć, bivši dečko je u njenoj kuhinji zatekao UŽAS

Svijet

Ana nestala pre pet meseci: Dok je majka molila za pomoć, bivši dečko je u njenoj kuhinji zatekao UŽAS

Telo Venecuelanke Ane Gabrijele Medine Blanko (19) pronađeno je pet meseci nakon što je nestala u okolini Karakasa.

Anu je pronašao njen bivši momak koji je došao da proba da u stanu pronađe nove tragove. Ušavši u kuhinju, zatekao je užas. Prilikom otvaranja frižidera, pripala mu je muka i pozvao je policiju.

U frižideru se nalazilo Anino telo u fetusnom položaju koje je, prema kasnijim informacijama policije, tu bilo svo vreme. Na telu je primećeno oko 50 rana nanetih kuhinjskim nožem.

Misterija nestanka Ane Blanko okupirala je ceo kraj, a da nikom nije palo na pamet, na prvom mestu njenoj majci, da prvo pročešlja ćerkin stan. Ana je poslednji put viđena kada je došla sa četvorogodišnjim sinom koga joj je ostavila na čuvanje.

Tada je majci rekla da mora na jedno putovanje i više nije viđena. Odgovor na pitanje zašto ni porodica, a ni policija nisu ozbiljnije pristupili slučaju ležao je u tome što je Ana još od 13. godine znala da tako ode iz grada i vrati se posle 2-3 meseca. Ipak, nikada duže od toga.

Zato je majka oprezno pristupila njenom poslednjem i kobnom nestanku, jer je verovala da je i ova još jedna od Aninih epizoda gde je nema, pa se odjednom vrati kući. Uostalom njena majka je i podizala unuka sama, a ne Ana.

Glavni osumnjičeni za ubistvo Ane Blanko ipak je njen bivši partner s kojim ima sina. Partner koji je i pronašao Anino telo. Dečko je bio nekoliko godina uz nju, ali su se u poslednje vreme, zapravo neposredno pre Aninog nestanka puno svađali i zato su raskinuli.

Anin dečko je policiji rekao da mu je prekipelo što niko živ ne zna gde je poslednjih pet meseci njegova bivša devojka, pa je zato došao u stan da vidi može li naći nešto što će ga asocirati gde bi mogla da bude.

U poslednjih nekoliko dana, policija je došla do podatka da je Ana imala novog momka po imenu Hosue i on je sada pod lupom i na saslušanju. Komšije kažu da je Hosue delovao agresivno i bahato i ne bi ih čudilo da ima nekakve veze s njenom smrću. (objektiv.rs)

Odgovori