RIGOROZNE DIJETE NISU DOBAR METOD MRŠAVLJENJA: Doktor Hristić otkriva kako da se lako riješite viška kilograma

Svijet

RIGOROZNE DIJETE NISU DOBAR METOD MRŠAVLJENJA: Doktor Hristić otkriva kako da se lako riješite viška kilograma

Dr Boško Hristić tvrdi da višak kilograma nije uvijek posljedica većeg unosa kalorija u odnosu na njihovu potrošnju, već može biti posledica težih poremećaja, koji se uspješno liječe regenerativnom akupunkturom

Gojaznost je višeslojan poremećaj, koji se u većini slučaja ne može prosto objasniti većim unosom i manjom potrošnjom kalorija ili fizički neaktivnim stilom života. Zato rigorozne dijete često nisu dobar metod mršavljenja, jer prekomernu težinu prate druga zdravstvena stanja i bolesti. Stoga gojaznost nije samo estetski već i težak zdravstveni problem.

Zato stručnjaci preporučuju neku vrstu „reprogramiranja” organizma, čime se uspješno tretiraju gojaznost, razni metabolički problemi, šećer i masnoće u krvi, alergija, problemi sa želucem i crijevima, krvni pritisak.

“To podrazumijeva dovođenje u ravnotežu čitavog sistema, a naročito harmonizaciju talasa i vibracija desnog i lijevog mozga. Oni su poput terazija, koje usled svakodnevnih stresova idu do krajnjih granica, pa ako takvo stanje potraje, oni ostaju zakočeni u krajnjim pozicijama. Prvi nivo problema je razvoj promena na energetskom nivou odnosno na frekvenciji moždanih talasa. Zato regenerativna akupunktura menja poremećene moždane talase i ispravlja moždanu aktivnost, što popravlja rad i ravnotežu celog organizma”, tvrdi Boško Hristić, doktor holističke medicine.

Kako promene moždanih talasa izazivaju promjene u neurotransmiterima, hormonima i cjelokupnoj biohemiji tela, stvaraju se uslovi za pojavu bolesti.

“Regenerativna akupunktura je prirodna terapija koja ispravlja neravnotežu, tako da organizam ponovo dobija prave koordinate za rad. Nastala je iz mudrosti tradicionalne kineske medicine i vibratorne holističke kvantne medicine. Djeluje tako što vraća životnu energiju u pozitivne frekvence, ispravlja poremećaje elektromagnetnog polja odnosno dublji poremećaj regulacije homeostaze i dublje uzroke problema, koji se kasnije manifestuje na fizičkom planu”,ističe sagovornik.

Akupunktura se radi na glavi sa 5-7 iglica i potpuno je bezbolna. Kako kaže dr Hristić, tih pet iglica je kao pet ključeva koji treba da otključaju pet brava. Ako ih pravilno primenite, otključali ste dublju tajnu poremećaja svog tijela.

“Rezultati su fascinantni, ne samo u liječenju gojaznosti već i drugih bolesti, poput visokog krvnog pritiska. Terapija podrazumijeva i promjenu stila života i režima ishrane, uči kako se izboriti sa stresom i ne reagovati kompulzivnim prejedanjem”, kaže on. (novi.ba)

Odgovori