Dok je muž bio u bolnici, spavala sam s njegovim ocem, a 2 reči su bile dovoljne da počne vikend POŽUDE…

Ispovijesti

Dok je muž bio u bolnici, spavala sam s njegovim ocem, a 2 reči su bile dovoljne da počne vikend POŽUDE…

Iako zna da je napravila ogromnu grešku kada je muža prevarila s njegovim ocem, jedna Engleskinja priznaje da nikako ne želi da okonča aferu sa svekrom.

– Znam da ne bih smela da se u tajnosti viđam s ocem mog muža, ali ne mogu da odolim iskušenju. Moj muž deluje patetično i nemoćno u poređenju sa svojim moćnim ocem – priznaje ona.

– Muž me stalno zapitkuje zašto sam stalno nervozna i nezainteresovana. Pa, kako da mu kažem da je njegov otac zaslužan što sam se od devojke pretvorila u ženu – navodi žena i nastavlja:

– Sve je počelo kada je moj muž slomio nogu dok je igrao fudbal. Jedne noći sam se sa svekrom vraćala kući i pozvala sam ga na piće. Tada se ništa nije dogodilo, ali bilo je jasno da postoji mnogo se*sualnog naboja između nas – priča Britanka.

– Sledećeg dana sam odlučila da uhvatim “bika za rogove”! Bilo je dovoljno da mu pošaljem kratku poruku: Želim te, a on se svetlosnom brzinom stvorio u našoj kući. Naš prvi se*s je bio brz i ekplozivan. Ljubio me je po celom telu i nikada u životu nisam doživela takav orgazam. Naš vikend požude se nastavio i narednog dana, i bukvalno nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog – napominje ona.

– Kada se suprug vratio kući, nastavila sam da se u tajnosti viđam s njegovim ocem. Vodimo ljubav gde stignemo, u njegovoj kancelariji, kolima ili u kući njegovog najboljeg prijatelja. Sada sam u ogromnom problemu jer moj muž stalno priča o preseljenju u Australiju. Tamo mu je ponuđen posao u brodogradilištu, a našlo bi se i neko zaposlenje za mene – navodi Engleskinja.

– Ali, kako bih uopšte mogla da odem kad moj čovek iz snova živi samo jedan kilometar od mene – zaključila je žena. (objektiv.rs)

Odgovori