Donosi joj kafu u krevet i ružu svako jutro: Isplivali detalji veze Cece i Bogdana!

Showbizz

Donosi joj kafu u krevet i ružu svako jutro: Isplivali detalji veze Cece i Bogdana!

Ceca Ražnatović odvela je dečka Bogdana Srejovića na Crnogorsko primorje. Pjevačica i biznismen uživaju na privatnim plažama i u luksuznim restoranima u Budvi. Folk zvijezda ima zakazane nastupe na Jadranu, pa joj je Bogdan podrška i na koncertima.

– Ceca je sa prijateljima i kćerkom Anastasijom već bila u Crnoj Gori, ali bez Bogdana. On je tada morao da ostane u Beogradu zbog poslovnih obaveza, ali su stalno bili na telefonu. Ovog puta je riješio da predahne i pridruži joj se. Preko dana uživaju na privatnim plažama u kupanju, sunčanju i dobroj klopi, a uveče su zajedno u klubovima u kojima Ceca nastupa. Bukvalno se ne razdvajaju – priča izvor blizak paru.

Pjevačica i biznismen su zaljubljeni do ušiju.

– Nikad Cecu nisam vidio srećniju! Bogdan je veoma pažljiv prema njoj, ispunjava joj svaku želju, čak joj donosi jutarnju kafu u krevet sa ružom… Spreman je na sve samo da joj izmami osmijeh. Konačno je našla muškarca koji se trudi da je zadrži. Otkad se Veljko oženio i dobio sina, a Anastasija započela život sa dečkom, i Ceca je počela da razmišlja o svojoj budućnosti. U sve planove je uključen Bogdan! Ne bi me čudilo da je uskoro zaprosi – kaže sagovornik.(ekskluziva.ba)

Odgovori