Ani muž noćima ulazio kod njene sestre u sobu: Upala im unutra, a zbog prizora joj se zavrtjelo u glavi!

Svijet

Ani muž noćima ulazio kod njene sestre u sobu: Upala im unutra, a zbog prizora joj se zavrtjelo u glavi!

Škotlanđanka Ana Rets (35) doživjela je jednu od najčudnijih noći u životu kada je uhvatila muža sa svojom rođenom sestrom u krevetu. Ana je na Fejsbuku ispričala ovu, po mnogima urnebesnu priču koja njoj i nije bila baš za smijanje.

“Nedejljama unazad primetila sam kako se moja sestra Beki domunđava u kući sa mužem Kenijem. Nisam htjela da paničim jer znam da mi Beki u životu ne bi napravila bilo šta zbog čega bih poslije bila ljuta na nju. Zato i živi uostalom s nama. Pomaže nam u kući sa dvoje male djece, kuha ponekad, ide u prodavnicu, bila nam je glavni oslonac i podrška tokom karantina. Ali, da sam primijetila da je postala bliska s mojim mužem – jesam. Alarm mi se upalio jedne noći kada sam osjetila da Keni ustaje iz kreveta i nema ga, ali sam bila suviše umorna da gledam šta radi. Mislila sam da ide kod kćerkica, možda spava pored njih”, piše Ana a prenosi Dejli Rekord.

Kako su dani odmicali, tako su se njen Keni i Beki sve više u kući dobro slagali, kikotali i gledali.

“Postala sam jako sumnjičava. Nisam željela da dižem frku, ali da je nešto tu postojalo – jeste. A onda mi je jedne noći pukao film. Keni je ustao i nije ga bilo više od sat vremena. Bila sam ljuta. Ujutro sam ga pitala gdje je bio, rekao je kod djece. Nisam mu vjerovala”, dodaje Ana.

Sljedeće večeri riješila je da ustane za njim i vidi šta to radi. Tada samo što je nije strefio infarkt. Ušao je kod Beki u sobu, a onda je čula da se smiju.

“Stajala sam pred vratima i plakala. Nisam smjela da uđem unutra, jer sam znala šta ću vidjeti. Međutim, prelomila sam i otvorila vrata. A tada sam zanijemila – gledali su nešto na laptopu. Ispostavilo se da su svake noći gledali po jednu epizodu ‘Igre prijestola’! Bila sam toliko ljuta da nisam imala prostora da se smijem sebi samoj. Bila sam i ljuta što me je lagao da ide kod djece. Pitala sam ih zašto kriju da gledaju seriju. Beki je rekla da nije željela da insistira na tome tokom dana i večeri kako bi Keni imao što više vremena za mene i djecu. Tek usput je u razgovoru s njom shvatio da mu se serija jako gleda i malo po malo, počeli su zajedno da je prate. Drugo, znali su da ću da se ljutim ako u gužvi sa djecom hoće da gledaju seriju. Realno, noć i jeste bila jedino moguće vrijeme za takve stvari tokom karantina, jer smo stalno bili oko djece”, napisala je Ana.

Ljudi su u komentarima pozdravili njenu odluku da prati muža, naglasivši da je njena priča sa smiješnim i pozitivnim krajem, kao i da ima puno sličnih koje upravo imaju onakvo finale kakvog se Ana pribojavala da će zateći u sobi, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)

Odgovori