CECA OTKRILA KAKO JE LAKO SKINULA 5 KILOGRAMA: Evo šta je jela za DORUČAK, RUČAK I VEČERU – nevjerovatno jednostavno

Zanimljivosti

CECA OTKRILA KAKO JE LAKO SKINULA 5 KILOGRAMA: Evo šta je jela za DORUČAK, RUČAK I VEČERU – nevjerovatno jednostavno

Svetlana Ceca Ražntović nikada nije imala probleme sa kilogramima i uvijek je imala vitku liniju. Pjevačica je nekoliko puta otkrila suštinu svoje ishrane.

U principu najviše voli meso i ovo je osnovna namirnica na kojoj se bazira njen režim ishrane. Nakon što je primijetila da je ipak dobila nekoliko kilograma koji nisu drastično uticali na njenu figuru, ali je želela da ih skine konsultovala se sa nutricionistom radi korigovanja ishrane, nakon čega je skinula pet kilograma.

– Bila sam ubijeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promjenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome – otkrila je.

– Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Vjerovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umjeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: “Od ponedjeljka ću” – izjavila je jednom prilikom.

Evo kako izgledaju njeni obroci u toku jednog dana:

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem i čija sjemenom

Ručak: Orada i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve (novi.ba)

Odgovori