Dragana: Samo Brena i ja možemo da živimo od stare slave!

Showbizz

Dragana: Samo Brena i ja možemo da živimo od stare slave!

Dragana Mirković kaže da na estradi samo ona i Lepa Brena mogu dobro da žive od stare slave.

Dragani laska kada je proglašavaju za najbogatiju pjevačicu i vjeruje da to ne izaziva zavist njenih kolega.

– Znam da me stavljaju na prvo mjesto najbogatijih poznatih ličnosti sa ovih prostora. Nadam se da to kod kolega ne izaziva ljubomoru, barem je ja nikada nisam osjetila. Svako treba da se raduje tuđem uspjehu. Moj muž Toni i ja volimo da pomažemo drugima, i kad god je nekom nešto trebalo, uvijek smo bili tu.

Ipak, na estradi nemate mnogo prijatelja?

– Najviše se čujem sa Čolom i Brenom. Nju sam prošle godine srela na odmoru u Monte Karlu. Provele smo zajedno dvadesetak dana i bilo nam je divno. Poslije toliko godina imale smo vremena da pričamo o životu i evociramo drage uspomene. Realno, na našoj estradi samo Brena i ja možemo da živimo od stare slave i hitova. Ne moramo više ništa da radimo, niti da snimamo. Međutim, ja volim povremeno da iznenadim publiku nekom novom pjesmom i spotom.

Poslije godinu i po dana pauze zbog korone sad se vraćate nastupima.

– U Kragujevcu nisam nastupala čak 25 godina, tako da nestrpljivo očekujem publiku. Biće to jedno prelijepo veče i divno druženje. Poslije tog nastupa krećem na veliku ljetnju turneju, koju sam nazvala po svojoj pjesmi “Dolaze nam bolji dani”.

Šta radi vaš veliki prijatelj Žan-Klod van Dam?

– Trenutno je sa mojim suprugom u Parizu. Zajedno su bili na premijeri Van Damovog filma u Parizu, a ja zbog obaveza nisam mogla da im se pridružim. On je ogromna zvijezda, ali i divan čovjek, koji čvrsto stoji s obe noge na zemlji. Toni mu je nedavno pokazao moj film “Slatko od snova” i baš mu se dopao. Ja se više družim s njegovom ženom Gledis.

Možemo li Van Dama uskoro da očekujemo u Srbiji?

– Kako da ne! Čekam da se smiri ova situacija sa koronom, pa ću ga dovesti. Jedino se plašim da bi ovdje nastala pomama za njim, da bi ga paparaci jurili po gradu, a toga mu je preko glave.(ekskluziva.ba)

Odgovori