(VIDEO) UDAVALA SE 10 PUTA: Ne mislim odustati, naći ću pravog!

Svijet

(VIDEO) UDAVALA SE 10 PUTA: Ne mislim odustati, naći ću pravog!

56-godišnjakinja koja trenutno razmišlja o razvodu od 10. muža kaže da se ne planira prestati udavati sve dok ne nađe pravoga. Cassey, uspješna poslovna žena iz SAD-a, gostovala je u emisiji doktora Phila gdje je tražila savjet jer nakon 10 brakova još uvijek nije pronašla pravog životnog partnera.

Sad je na rubu raskida braka s desetim mužem, no kaže kako je nije briga koliko puta će njen brak propasti jer se neće zaustaviti dok ne pronađe muškarca koji bi je mogao zauvijek voljeti.

-Kad sam u braku i jednostavno više ne mogu izdržati, obično sam prva koja kaže: To je to; razvodimo se – rekla je Cassey.

Doktoru Philu 56-godišnjakinja je otkrila kako je njen prvi brak trajao osam godina te završio sporazumno. Drugi brak bio joj je malo kraći, sedam godina, no uz dvije i po godine zaruka. Par je dobio i sina, no njihova veza počela se raspadati kad joj je suprug prestao govoriti da je voli, kaže.

Cassey nije ulazila u detalje oko ostalih muževa, no spomenula je kako se udavala za različite tipove muškaraca, od rokera preko propovjednika do simpatije iz srednje škole, ali nikad nije našla pravog.

Philu je otkrila i kako razmatra deseti razvod i supruga je nazvala “control freakom”. Usprkos svim razočaranjima u svom ljubavnom životu, Cassey je rekla da ne misli prestati.

-Ne zanima me koliko je brakova potrebno, pokušavat ću dok ne nađem onoga koji me može voljeti – rekla je.

Nikada nećete imati zdravu vezu sve dok nastavljate ulaziti u toksične veze – poručio joj je doktor Phil. (hayat.ba)

Odgovori