Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak u BiH? Vraćena s granice!

Showbizz

Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak u BiH? Vraćena s granice!

Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice i saopštili joj da ne može da uđe na teritoriju susjedne države, piše Kurir.

Pjevačica je, prema riječima Kurirovog izvora, bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad. Tad su pozvale ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega.

U razgovoru su spomenule to da su provjere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju samo izustio “gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju” i vratio im dokumenta.

Jadranka, kako kaže izvor, vjeruje da je zabrana ulaska u BiH vjerovovatno iz istog razloga kao i za Srbiju, odnosno zbog širenja govora mržnje. Ono što je zanimljivo jeste da se pjevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske. Navodno, oni su joj zakazali tezgu ali nekoliko dana prije toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan.

Pjevačica otkako se desio skandal nije imala nijedno gostovanja van Crne Gore, već isključivo pjeva u svojoj domovini na privatnim slavljima.

Kurir je objavio ekskluzivno saznanje početkom godine o tome da je crnogorska pjevačica krenula automobilom za Srbiju, ali da je zbog zabrane ulaska u državu vraćena sa granice. Kako je naveo izvor sa lica mjesta, Jadranki nije dozvoljen ulazak u Srbiju teritoriju zbog širenja govora mržnje, ali i zato što je pjevala na mitingu DPS, na čijem je čelu Milo Đukanović. (kurir.rs)

Odgovori