MACINA SUPRUGA JE PRAVA BOMBA! Mlađa je od njega DVIJE DECENIJE, a u skladnom braku su već 5 godina!

Showbizz

MACINA SUPRUGA JE PRAVA BOMBA! Mlađa je od njega DVIJE DECENIJE, a u skladnom braku su već 5 godina!

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca skoro pet godina je u skladnom braku sa Jovanom, koja je od njega mlađa dvije decenije, prenosi “Mondo“.

Jovana je po zanimanju frizerka, u javnosti se veoma rijetko pokazuje, ali Maca nerijetko objavljuje njihove zajedničke fotke na svom Instagramu.

Zgodnu crnku Macini pratioci uvijek počaste velikim brojem komplimenata, a glumac je jednom prilikom otkrio da su se prije braka zabavljali oko tri mjeseca, te ispričao i kako su stali na “ludi kamen”.

“Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili vjenčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: ‘Dobar dan’. Ona doživjela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život”, rekao je.

Dragan Marinković Maca istakao je jednom prilikom i da njegova supruga i on ne odustaju od djece, iako je Jovana u julu 2019. godine imala spontani pobačaj dok je u treće mjesecu trudnoće nosila trojke.

“Jovana zaslužuje da ima djecu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih djece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 djece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom… BIla joj je prva trudnoća, bilo je jako loše. Tako je, kako je, mnogi parovi prolaze kroz to, ko zna čime nas truju”, rekao je Marinković svojevremeno.

Ovako Jovana izgleda:(haber.ba)

Odgovori