Pomislila da je partner vara, pa mu se osvetila: Dok je otišao po piće, spremila je PAKLENI PLAN

Svijet

Pomislila da je partner vara, pa mu se osvetila: Dok je otišao po piće, spremila je PAKLENI PLAN

Keira Levit (30) iz Sanderlenda u besu je zapalila dom svog ljubavnika jer je bila ubeđena da je otišao da vidi drugu ženu.

Ona je ostala sama u kući tog čoveka dok je on otišao da kupi još alkohola. Pošto se zadržao, posumnjala je da ju je prevario.

Na sudu je izrečeno da je Levit 19. decembra prošle godine zapalila cipele u predsoblju, što je dovelo do velikog požara koji opustio imanje i kuću ostavio u stanju nenastanjivosti, prenosi Cronicle Live.

Tužilac Vins Vord pročitao je pred sudom da je Keira bila ubeđena u prevaru.

– Jasno je iz poruka da je mislila da je upoznao drugu ženu. U njenom telefonu nađene su poslate poruke u stilu: “Poslednji put će ti biti ako me prevariš”, kao i “Gledaćeš kako ti kuća gori” – naveo je tužilac.

Požar je prvi primetio dsotavljač hrane koji je donosio naručenu picu i kada je stigao na navedenu adresu, ugledao je plamen.

Pozvao je vatrogasce, ali s obzirom na to da je prošlo dosta vremena otkad je požar uočen, nisu uspeli da spasu kuću.

Pred sudom je rečeno da je Levit upoznala vlasnika putem Fejsbuka, da su najpre bili prijatelji, a potom i ljubavnici.

Ona je rekla da je kuću zapalila u naletu besa i priznala da je potez bio nepromišljen jer nije razmišljala da je mogla i ona da nastrada.

Sudija Džuli Klemitson istakla je da Levit nije mislila na posledice i da će kaznu zatvora susepndovati jer bi to imalo negativan uticaj na njenog sina sa invaliditetom o kom se brine.

Osuđena je uslovno na dve godine, uz 10-časovni policijski čas. Takođe će morati na lečenje od alkohola i rehabilitaciju. (objektiv.rs)

Odgovori