Zvanično je: Veliki povratak u rijaliti! On je drugi potvrđeni učesnik Zadruge 5!

Showbizz

Zvanično je: Veliki povratak u rijaliti! On je drugi potvrđeni učesnik Zadruge 5!

Miki Đuričić prvi je poznati učesnik “Zadruge 5”, a sada je otkriveno ko je drugi takmičar koji će se od septembra useliti u Bijelu kuću.

Naime, riječ je o bivšem zadrugaru, Mensuru Ajdarpašiću, koji je osvojio treće mjesto u “Zadruzi 3”. Mensur je ostavio jak utisak na publiku, koja ga je dovela do visokog plasmana, ali i na svoje cimere, kao i na učesnike koji su pratili njegov rad.

Naime, iako nije bio jedan o takmičara “Zadruge 4”, njegovo ime su skoro svakodnevno spominjali, a publika je željno iščekivala da ga ponovo vidi na malim ekranima.

Inače, Mensur je u rijalitiju bio započeo vezu sa Minom Vrbaški, ali je po ubrzo stavio tačku na odnos sa njom i istakao više puta da se kaje zbog te veze.

Takođe, Maja Marinković jednom prilikom je potvrdila da je imala intimne odnose sa njim.

– Nemam komentar. Izvini, nemoj da se ljutiš, ali stvarno nemam komentar. Ja razumijem vas, poštujem profesiju, profesionalnost, ali ne dajem nikakve izjave nikome. Ja hljeb tuđi zarađivati neću, ne interesuje me ništa, tako sam odlučio i to je to – govorio je nedavno Mensur na ovu temu.(ekskluziva.ba)

Odgovori