AKO VAS BOLI ZUB LEK IMATE KOD KUĆE: Uzmite ga i bol će odmah prestati, malo ko ovo zna!

Zdravlje

AKO VAS BOLI ZUB LEK IMATE KOD KUĆE: Uzmite ga i bol će odmah prestati, malo ko ovo zna!

Jaka zubobolja može rezultirati jakim bolom u glavi i migrenama. Osim toga, ona može ograničiti vaše svakodnevne aktivnosti i vezati vas za krevet. Dok se ne odvažite i odete kod zubara, isprobajte ovaj najbolji prirodni lek protiv zubobolje kojim se u Indiji redovno služe.

Mnogi se boje zubara i odlažu odlazak u ordinaciju pa trpe bol ili piju tablete protiv bolova. Dok se ne odvažite i odete kod zubara, isprobajte ovaj najbolji prirodni lek protiv zubobolje kojim se u Indiji redovno služe.

Karanfilić:

Karanfilić, koji koristimo u kuhinji kao začin, u Indiji se koristi i za zubobolju. Čim osetite bol zuba ili desni, stavite komadić karanfilića na bolno mesto pa čvrsto zagrizite. Držite tako 15 minuta do pola sata. Bol će se postepeno smanjivati, a potom i zaista nestati.

Ulje karanfilića:

Kada je zubobolja jača, koristite ulje karanfilića koje deluje poput anestetika. Nakon stavljanja ulja na bolno mesto, na desni iznad ili ispod bolnog zuba, umasirajte malo ulja i bol će se ublažiti u rekordnom roku, kao kada kod zubara dobijete anesteziju. Osim anestetičkog delovanja, ulje karanfilića deluje protivupalno pa ublažava i uzrok boli, a dobro je i za svež dah. (Espreso.rs/Srbija Danas)

Odgovori