Dok je dojila bebu u kafiću prišla joj ŽENA: Izvadila je novac, pa joj rekla nešto što ju je RASPLAKALO

Zanimljivosti

Dok je dojila bebu u kafiću prišla joj ŽENA: Izvadila je novac, pa joj rekla nešto što ju je RASPLAKALO

Dirljiv gest koji joj je ulepšao dan

Dženi Lunt iz engleskog Eklstona bila je na ivici plača nakon što je nepoznata žena izvadio novčanicu od pet funti i stavila na njen sto dok je sedela u kafiću i dojila bebu.

Ona je u utorak bila u kupovini sa svojom četvoromesečnom ćerkom Tijom, a u kafić je svratila kako bi popila piće, malo predahnula i nahranila dete.

Kada je čekala u redu, upoznala je 50-godišnju ženu koja je zbunjeno nešto tražila u torbi.

– Pitala sam je da li je sve u redu, a ona je rekla da je izgubila pet funti i da ih traži. Kada sam joj ponudila novac, rekla je da je sve u redu i da će naći jer se slučajno zaturilo negde u torbi – navela je Dženi, prenosi Liverpool Echo.

Nakon toga, njih dve su se rastale i svaka je sela za svoj sto.

Ubrzo je, međutim, ta žena prišla Dženi i bebi i stavila im na sto pet funti, rekavši da je to za nju i bebu.

– Mislila sam da je u redu tražila novac kako bi platila porudžbinu, a ona je zapravo htela da da tih per funti mojoj ćerki. U početku mi je bilo neugodno jer sam mislila da mi novac nije potreban. Zahvalila sam se i pokušala da joj vratim, ali ona nije htela ni da čuje. Stavila mi je ruku na rame i rekla da nikad nije imala ćerku. Zamolila me je da tih pet funti uplatim u fond, pa da se nađe Tiji kada bude krenula na fakultet – kazala je Dženi, koja je priču podelila na društvenim mrežama.

Ona je kazala da ju je sredovečna žena vrlo dirnula svojim gestom i da bi volela da sazna nešto više o njoj.

– Ne znam kakva je njena sudbina, da li je uopšte imala decu ili je imala samo dečake, pa je želela devojčicu. U svakom slučaju ulepšala mi je dan. Bilo je tako divno – zaključila je Dženi, koja se nada da će pomenutu gospođu ponovo sresti. (objektiv.rs)

Odgovori