NE TREBA VAM NI TEST: Žene, ovaj simptom pokazuje da ste TRUDNI, MAMA TROJE DJECE OTKRIVA!

Zanimljivosti

NE TREBA VAM NI TEST: Žene, ovaj simptom pokazuje da ste TRUDNI, MAMA TROJE DJECE OTKRIVA!

Koji su najčešći prvi simptomi trudnoće? Melissa Willets, mama troje djece i kolumnistica na portalu Babycenter.com otkrila je koji fizički simptom 100 posto pokazuje da ste trudni! Ova mama troje djece otkriva koji je to fizički znak kojim nam naše tijelo pokazuje da smo sto posto trudni te objašnjava kako prepoznati radi li se samo o simptomu PMS-a ili je ipak riječ o ranoj trudnoći

Koji su najčešći prvi simptomi trudnoće?

“Sto puta sam mislila da sam trudna. Zato jer sam se osjećala više umorno nego obično, ili sam bila nervoznija. Ali iako sam puno puta sumnjala na trudnoću, svaki put je bio lažni alarm, osim tri puta. I otkrila sam jedan simptom koji uvijek pogodi trudnoću. Pouzdan je gotovo kao test na trudnoću, kunem se. Dok se pojavi, nema šanse da beba ne raste u mojoj maternici. A to su bolne gr*di!”, napisala je ova mama tri kćeri.

PMS ili trudnoća?

No ipak je objasnila kako to točno izgleda.

“Nije to nelagodan osjećaj. Pričam o jakim bolnim gr*dima kad vas boli samo oblačenje ili skidanje, kad ne možete podnijeti odjeću na svojoj koži. Imala sam ovaj simptom kad sam bila trudna s prvom kćeri, a prije nego što sam saznala da sam trudna.

Pitala sam se zašto me bradavice toliko bole, bila sam u agoniji samo od dodira odjeće na gr*dima. Mislila sam da je u pitanju PMS, ali prevarila sam se. Nakon nekoliko dana saznala sam da sam trudna”, dodala je. No objasnila je koja je razlika između bolnih gr*di prije menstruacije i onih u ranoj trudnoći, a to je trajanje.

“Dok me gr*di bole samo dan, dva, onda znači da očekujem menstruaciju. A dok je bol sve jača i traje nekoliko dana do tjedan dana, znači da sam trudna!”, objasnila je. (novi.ba)

Odgovori