Njeni od muke nisu izlazili po mjesec dana iz kuće: Komšije Džejle Ramović progovorile o njenom odnosu s Marijom!

Showbizz

Njeni od muke nisu izlazili po mjesec dana iz kuće: Komšije Džejle Ramović progovorile o njenom odnosu s Marijom!

Komšije koje žive u blizini porodične kuće pjevačice Džejle Ramović navodno kažu da su njene sestre Šejla i Lejla, kao i majka i otac prošli pakao zbog navoda da je u vezi sa Marijom Šerifović.

Tačnije, njih je navodno dotuklo to što se Džejla nikad nije pobunila, niti se oglasila da demantuje glasine da ima bilo kakve veze sa Marijom, a njih je to navodno koštalo živaca jer žive u maloj sredini gdje je nemoguće bilo kome objasniti kako funkcioniše šou-biznis.

– Sestre Lejla i Šejla su jednom prilikom rekle Džejli da mora da se oglasi i stopira priče o Mariji, ali ona im je tada objasnila da moraju da shvate da je ona sad javna ličnost i da će se uvijek nešto pisati. Ako ne o Mariji, onda bi to bio neki momak ili šta god. Prosto, to je u opisu posla i same popularnosti – objašnjava izvor za “Scandal” prenose mediji i dodaje:

– Džejlu je upravo Marija naučila da se na to ne obazire i da se ne peca jer tako priče brže prestanu i zaista je bila u pravu, ali znam da su Lejla i Šejla i njihovi mama i tata imali muke. Ipak je Goražde mala sredina, ne shvata se ovdje ništa od toga. Srećom, sad su i oni ljudi oguglali i ne obaziru se, ali im u početku nije bilo lako. Baš su prošli kroz pakao. Dešavalo se da po mjesec dana na ulicu ne izađu od muke. To se desilo posljednji put kad se oglasio Marijin otac Rajko iz bolnice i dao izjave aprorpo njenog opredjeljenja – završava izvor.

– Odavno je poznato koji spol moja kćerka voli. Moje dijete ima pravo da radi šta hoće. Sa moje strane joj je sve dozvoljeno! Džejla je bila na njenom koncertu u Kragujevcu, prelijepa je djevojka, oduševila me je manirima, harizmom i dobrotom. Njih dvije i treba da budu zajedno, a najvažnije je da se iskreno vole. Ona ima sve što moja kćerka želi od partnera. Raduje me što je moja kćerka srećna, a u tom slučaju spol je najmanje bitan – rekao je Rajko jednom prilikom. (ekskluziva.ba)

Odgovori