“Svaka majka u Srbiji bi me poželela za snajku..” OVO je Tara najlepša Srpkinja.. Potrošila je čak 140 prosečnih plata da IZGLEDA PRELEPO! I to nije sve…

Zanimljivosti

“Svaka majka u Srbiji bi me poželela za snajku..” OVO je Tara najlepša Srpkinja.. Potrošila je čak 140 prosečnih plata da IZGLEDA PRELEPO! I to nije sve…

U nastavku ovog članka malo ćemo se pozabaviti o plastičnim operacijama i djevojkama koje u poslednje vrijeme sve više i više rade neke intervencije na sebi, a društvene mreže su preplavljene djevojkama koje su uradile sve i svašta na sebi. Prije nekih 15 godina u javnosti se pojavio pojam starleta koji je za vrlo kratko vrijeme postao mnogo popularan, a u to vrijeme su bili popularni i rijaliti programi.

Tada je javnost po prvi put vidjela neke djevojke koje su radile neke korekcije na sebi, a preferirale su skupi način života i luksuz. Tada je Srbija upoznala Staniju Dobrojević koja je bukvalno preko noći postala poznata, i tada su se poznati srpski fudbaleri otimali za nju, a Adem Ljajić joj je za vrlo kratko vrijeme kupio stan u Novom Sadu.

Kada su ostale djevojke vidjele kako je to ustvari lijep život i one su odjednom poželjele tako nešto, ali nisu baš sve one imale toliko novca da ulože u sebe. Samo neke od njih su uspjele u svojim namjerama, a ono što je najžalosnije jeste to da veliki broj tinejdžerki u Srbiji žele da budu kao jedna Tijana Ajfon ili Ana Korać.

U nastavku mi ćemo pisati o djevojkama koje su se definitivno upropastile sa plastičnim operacijama, a jedna od njih je i Tara Mekhojni koja je sa Novog Zelanda, ali ima srpske korijene jer joj je majka iz Srbije. Tara je uradila preko 200 korekcija na svom licu i tijelu, i ona nema namjeru da stane kada je to u pitanju jer prema njenim riječima ona kaže da uvijek može ljepše da izgleda. Šta vi mislite da li je ona pretjerala? Pišite nam u komentarima ispod. (cenzurisano.info)

Odgovori