„Bila sam njegova KRAVA MUZARA“: Marija nakon svadbe saznala za prljavu tajnu svog supruga

Ispovijesti

„Bila sam njegova KRAVA MUZARA“: Marija nakon svadbe saznala za prljavu tajnu svog supruga

Kako je ispričala, njegove laži su bile razotkrivene kada mu je pomogla da ažurira softver telefona i tom prilikom naišla na sporne fotografije

– U ljubavi treba otvoriti četvoro očiju – koliko ste samo puta to čuli? Ovo osećanje, iako jedna od najlepših stvari koja nam se može dogoditi, ona neretko nosi i pogudbne posledice, ukoliko se sve ne završi onako kako smo maštali.

Takvo razočaranje je doživela i žena po imenu Marija, a istina koju je saznala o svom suprugu je naterala da bude na ogromnom oprezu.

Marija Gilen Garsija je sumnjala da njen suprug Tom krije tajne, kada je u njegovom telefonu pronašla slike njegove porodice, kako prenosi “The Sun”.

Razočarana žena je Marija rekla da se Tom, kojeg je upoznala 2009. godine, preko jednog sajta za upoznavanje, žurilo da se oženi, budući da je to predložio nakon samo devet meseci veze.

Ipak, uprkos tome, Marija je odlučila da stane na ludi kamen, međutim, kada je stigla kod matičara – mladoženje nije bilo!

Taman kada je šokirana žena pomislila da od venčanja i neće biti ništa, pred njenim očima se pojavio Tom, koji je držao buket u rukama:

– Morao sam da ti nabavim cveće – rekao joj je.

Sedam godina kasnije, Marija je otkrila da je razlog zbog čega je njen suprug bio poprilično nervnozan tog dana taj što je, zamislite, već bio oženjen.

– On je kompulzivni lažov. Možda je mislio da njegova žena i ja nikada nećemo saznati jedna za drugu. Na njegovu žalost, nisam glupa – rekla je Marija i dodala da je posle njega završila u dugovima u iznosu od 21.000 funti.

Tom (51) je rekao da se nikada nije ženio i da on i njegova bivša devojka, Bridžit, nisu imali dece.

Međutim, njegove laži su bile razotkrivene kada mu je Marija pomogla da ažurira softver telefona, prilikom čega je videla fotografije njegove prve porodice na Fejsbuku i otkrila da se nisu razveli i da ima ćerku, i to staru čak 23 godine.

Maria je za svadbu u avgustu 2010. godine izdvojila 2.500 funti, a za poništenje braka 1.600 funti.

Rekla je:

– Rekao je da me voli, ali ja sam mu zapravo samo bila krava muzara.

Marija je na sudu rekla:

– Živela sam sa njim skoro sedam godina i naterao me je da napravim dug od preko 21.000 funti, tako što me je navukao da uzmem kredit, što od banke, a što pozajmice od svojih kolega.

Rekao je da je novac potreban za kombi vozilo, za sertifikate o obavljanju poslova i za geodeta za kuću za koju je rekao da ju je kupio.

A onda ga je 2013. Marija napustila nakon što nisu mogli da plate kiriju, zbog čega su bili izbačeni iuz kuće. Ipak, Tom ju je molio da se vrati, pa je bivši par pokušao još jednom da povratio svoj brak.

Međutim, bila je sumnjičava jer nikada nije upoznala njegovu porodicu.

Međutim, Tomovom mobilnom telefonu je 2015. bilo potrebno ažuriranje softvera, a Marija ga je ponela na posao kako bi to sredio njen kolega. I, tu je i videla sporne fotografije.
Prva žena, Bridžet, koja ima 58 godina je 2016. godine poslala Mariji poruku na Fejsbuku u kojoj joj je rekla sledeće:

– Ako se oženio tobom, on je bigamista, jer nismo razvedeni.

Marija je pozvala policiju i odletela u Španiju nakon što je ostavila kopiju venčanog lista sa ispisanim rečima „ništavno“, njen venčani prsten i belešku na kojoj je pisalo:

– Želim da izađeš dok se ne vratim.

Ona je sada sa novim izabranikom, Markom Lopezom (40), i nije isključila mogućnost da se ponovo uda. (objektiv.rs)

Odgovori