OVO JE DOKTORKA KOJA JE BACILA NOVOROĐENU BEBU KROZ PROZOR: Zločin kakav svet ne pamti, majka ne može da se OPORAVI…Bio je star samo nekoliko sati! TUGA…

Svijet

OVO JE DOKTORKA KOJA JE BACILA NOVOROĐENU BEBU KROZ PROZOR: Zločin kakav svet ne pamti, majka ne može da se OPORAVI…Bio je star samo nekoliko sati! TUGA…

I u ovom članku nam je glavna tema crna hronika koja je u poslednje vrijeme mnogo prisutna kako kod nas tako i u svijetu, i skoro svaki dan imamo priliku da pročitamo neku vijest koja je povezana sa crnom hronikom. U nastaku vam donosimo priču koja nam dolazi iz Rusije, tačnije iz jednog ruskog grada po imenu Sterlitamaka. Žena po imenu Viktorija Ivanova koja ima 34 godine i koja je preživjela pravi pakao kada je njenu tek rođenu bebu doktorka po imenu Alina Arslanova bez ijedne riječi i bilo kakvog razloga uzela iz kreveta i bacila kroz prozor bolnice.

Javnost je šokirana ovim što se desilo, a Viktoriji je slomljeno srce nakon ove velike tragedije. Kako smo već rekli njenu tek rođenu bebu je doktorka bacika kroz prozor, a beba je bila stara tek nekoliko sati. Ova nesretna majka koja je svoju bebu držala samo nekoliko sati i uživala u najljepšoj ulozi, za medije u svojoj zemlji je podijelila svoju priču o svemu kroz šta je prošla zajedno sa svojim suprugom.

Oni su roditelji i dvije kćerke koje su starije, a kojima isto tako moraju da se posvete. Zbog čega je doktorka to uradila još uvijek javnosti nije poznato, ali je ona odmah uhapšena. Ono što je posebno šokiralo javnost u cijelom svijetu jeste to da je Arslanova prije bila na psihijatriji gdje se liječila, ali je puštena jr su vjerovali da se ona izliječila i da ne predstavlja nikakvu opasnost, ali su se u tome grdno prevarili. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.(cenzurisano.info)

Odgovori