UDAJE SE DARA BUBAMARA?! PEVAČICA KONAČNO PROGOVORILA O SVADBI, PA SPOMENULA I BIVŠEG MUŽA – “ŽIVOT JE ČUDO!”

Showbizz

UDAJE SE DARA BUBAMARA?! PEVAČICA KONAČNO PROGOVORILA O SVADBI, PA SPOMENULA I BIVŠEG MUŽA – “ŽIVOT JE ČUDO!”

NAJČEŠĆE PRIČE VEZANE ZA DARU BUBAMARU SU U POSLEDNJE VREME VEZANE ZA NJENOG 21 GODINU MLAĐEG DEČKA SA KOJIM PROVODI VREME.

Naime Dari Bubamari su 44 godine, a ona svoje vreme provodi u vezi sa poduzetnikom Tonijem koji ima samo 23. Prošlo leto ipli su zajedno na neke luksuzne destinacije letovati, poput Zanzibara, a ni ove godine nije manjkalo provoda. Tada je i na instagramu objavila njihove zajedničke fotke, a do tada je bio svima nepoznat. Prvenstveno su podelili fotografije sa Maldiva i tako nam otkrili svoju vezu, a zatim je Toni podelio osim te fotke i fotku sa Darom na jet- skiju. Delili su i fotografije sa Zanzibara, a njen dečko je objavio i fotografiuju na kojoj je samo u boksericama.

Ono što je zanimljivo jeste da njegovo prezime još uvek ne znamo, ali vidimo da se na svom Instagramu hvali sa luksuznim životom, skupim autima, raznim egzotičnim destinacijama ali i skupim pićima i jelima. Dara je nakon navale medija i velikog interesovanja za njihov privatni život odlučila da će ga kriti od očiju javnosti.

Sada je samo za medije otkrila da li ima u planu uskoro venčane odnosno da po drugi put stane na ludi kamen. Kaže da su zajedno ali da se ne pojavljuju u javnosti i da je to sve bila Tonijeva želja, što ona poštuje i podržava. Kaže da ne planiraju svadbu i da nisu u tom fazonu, ali nikad neće reći nikad. Kaže i da bivšeg supruga Milana još uvek nije upoznala sa Tonijem, ali vremenom će se desiti.(vasglas.info)

Odgovori