Umesto godišnjice, spremali SAHRANU: Zaplakaćete posle reči majke bebe BAČENE kroz prozor u porodilištu

Svijet

Umesto godišnjice, spremali SAHRANU: Zaplakaćete posle reči majke bebe BAČENE kroz prozor u porodilištu

Zločin kakav se ne pamti u ovoj bolnici

Ruskinja Viktorija Ivanova (34), čije je novorođenče od svega nekoliko dana bacila kroz prozor njena cimerka iz sobe Alina Araslanova (29), skupila je hrabrosti i progovorila i užasnoj tragediji koja je zadesila čitavu porodicu.

Araslanova, koja je inače lekar opšte prakse i koja se porodila istog dana kad i Viktorija u bolnici u Sterlitamaku, iskoristila je trenutak kada nikog nije bilo u sobi, zgrabila novorođenče po imenu Volodija i bacila ga sa drugog sprata.

Otac deteta, Viktorijin suprug Denis, rekao je pre nekoliko dana da su on i žena oprostili Araslanovoj za koju je utvrđeno da ima određene psihičke poremećaje, a sada se oglasila i neutešna majka.

– Razmišljala sam i ja da se bacim kroz prozor jer nisam mogla da podnesem bol, a onda sam shvatila da nas je Volodija u tako kratkom periodu naučio da još više cenimo i volimo život. Mi nismo zli i svima opraštamo. Oprostili smo lekarima i ovoj poremećenoj ženi koja je bila sa mnom u bolnici – navela je Viktorija, koja je inače instruktorka plesa, prenosi Dejli star.

Šestog dana nakon užasa priznala je da je njena patnja bila još veća.

– Najteže je probuditi se ujutru i shvatiti da je to što nam se dogodilo stvarnost. Pokušavam da ostanem pribrana zbog još dvoje dece koje imamo, ali ne uspeva nam uvek. Moraću sa ovim da živim ceo život. Ubijena sam sa svojim detetom i više nikad neću biti ista – dodala je ožalošćena majka.

Takođe je ispričala da su se Denis, ona i ostala deca mnogo radovali ovoj bebi.

– Svi smo želeli da imamo još jedno dete koje će pojačati ljubav u našoj porodici. A onda smo u tragičnim okolnostima izgubili Volodiju. Ne želim da opisujem šta se dogodilo, pročitali ste u vestima. To je najstrašniji i najkošmarniji dan u našim životima – zaključila je Viktorija uz reči da umesto da suprug i ona obeleže godišnjicu braka, morali su da prave sahranu novorođenčetu. (objektiv.rs)

Odgovori