BIO JE NJENA TIHA PATNJA! Vesna Zmijanac je BILA ZALJUBLJENA u OVOG KOLEGU sa ESTRADE! Nećete verovati KO JE U PITANJU! (FOTO)

Showbizz

BIO JE NJENA TIHA PATNJA! Vesna Zmijanac je BILA ZALJUBLJENA u OVOG KOLEGU sa ESTRADE! Nećete verovati KO JE U PITANJU! (FOTO)

Vesna Zmijanac je jedna od pjevačica koja je obilježila našu domaću estradnu scenu, a koja je bila jedna od najpoznatijih u bivšoj Jugoslaviji. Upravo ćemo u nastavku ovog članka pisati o njoj, ali ne o njenom profesionalnom životu nego privatnom, o kojem je pjevačica rijetko pričala u javnosti, posebno kada je u pitanju ljubavni život. Malo je onih koji znaju da je jedan veoma poznati pjevač bio njena tiha patnja i osoba u koju je ona bila zaljubljena dugo vremena, ali na kraju se između njih nije desilo ništa specijalno.

Kako smo to već na samom početku ovog teksta naveli Vesna važi za jednu od najvećih zvijezda jugoslovenske muzike, i bez obzira što sada živi malo drugačiji život i bez obzira na to koliko je dugo na estradnoj sceni i dan danas mogu da nas iznenade neke činjenice iz njenog privatnog života, kao što je ova o kojo danas pišemo, a radi se o tome da je jedan poznati pjevač bio njena velika ljubav, a radi se o Halidu Muslimoviću.

Na društvenim mrežama je osvanula fotografija koja je otkrila njenu tajnu ljubav, a svojevremeno je otkrila da je bila ludo zaljubljena u pjevača Halida Muslimovića. Tada je Vesna za medije rekla sljedeće: “Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu “Nevera moja bio si ti”.

Pričalo se da je njihovoj emotivnoj sreći presudilo to što je pjevač u to vrijeme bio zaljubljen u Zlatu Petrović, a Vesna je upravo zbog toga odlučila da krene dalje. Halid je kasnije oženio Adelisu Hodžić, bosansku pjevačicu, a Vesna je tada bila u braku sa Dragoljubom Aranđelovićem Kemišom, koji je sada u braku sa Zoricom Brunclik.(cenzurisano.info)

Odgovori