IMA UNUČAD, A IZGLEDA KAO “NOĆNA DAMA”… PA OVO NI KARLEUŠA NE BI OBUKLA! UMISLILA DA JE STARLETA… (FOTO)

Showbizz

IMA UNUČAD, A IZGLEDA KAO “NOĆNA DAMA”… PA OVO NI KARLEUŠA NE BI OBUKLA! UMISLILA DA JE STARLETA… (FOTO)

Jedna od najatraktivniih destinacija na Balkanu ovog leta je Crna Gora. Jako puno ljudi odmara i uživa na ovim visokim temperaturama u crnogorskim letovalištima.

Pa tako i zvezde iz regiona osim nastupa tu su našle i mesto za odmor. Međutim, ono što najviše smeta običnim ljudima su visoke cene, koje su na nekim mestima mnogo više nego dosdašnjih godina. Samo jedna ležaljka na plaži košta 10 evra, što je priznat ćete skupo za ovdašnji standard, ali uvek ima stranih turista, kao i biznismena iz regije koji imaju dobre poslove, pa ne obraćaju pažnju na cene, ali bez obzira na to nije baš svejedno kada dođete u restoran a tamo pise da ne mozete da sednete ako nečete potrošiti minimum 40 evra.

Domaće poznate zvezde poput pevača i ne mare baš za cene, pa znaju provesti podug godišnji odmor na takvim mestima. Jedna od tih zvezda je i Neda Ukraden, koja zna provesti i po dva meseca na odmoru. Ona je ove godine izabrala hrvatsko primorje, za razliku od prošle godine kada je boravila u Crnoj Gori. Iako je već u sedmoj deceniji života i ima dvoje unučadi, jako lepo izgleda.

Neda Ukraden je nasvom Instagram profilu objavila svoje fotografije na kojima je pozirala uz obalu mora ukratkoj haljini za plažu ispod kog je nosila crni kupaći kostim, a nedavno je objavila fotografiju u gornjem delu kupaćeg kostima i napisala dase odmara u Dalmaciji. Pratitelji su joj pisali da dobro izgleda i da se dobro drži, u pola sata je dobila gotovo 1000 lajkova, ali ima i onih koji misle da je malo preterala.(vasglas.info)

Odgovori