OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE- Džejla sa vrelom slikom u ogledalu napravila HAOS- Prava je bombetina (FOTO)

Showbizz

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE- Džejla sa vrelom slikom u ogledalu napravila HAOS- Prava je bombetina (FOTO)

Džejla Ramović je jedna od jajpoznatijih mlađih pjevačica na našim prostorima, koja je prije dvije godine pobijedila u najpoznatijem i najgledanijem muzičkom takmičenju na našim prostorima Zvezde Granda. U ovom takmičenju njena mentorica je bila Marija Šerifović, a Džejla je bez ikakvih problema oduvala svu svoju konkurenciju. Ono što je javnosti posebno zanimljivo jeste da su Džejla i Marija razvile baš prisan odnos, za koji mnogi smatraju da je njihov odnos nešto više od samog prijateljstva.

Više puta se do sada u javnosti pisalo da su njih dvije u veui, pa čak i to da su se vjerile, ali ni jedna od njih nije u javnosti demantovala ove navode i nagađanja. Izvori koji žive u blizini Džejle su pričali za medije da je njena porodica proživjela pravi pakao i da je sve to njenoj porodici jako teško palo, ali na kraju su svi oni shvatili da je to samo dio šou biznisa i da će takvih ili sličnih priča biti stalno u medijima. Džejla je oduvijek važila za jednu veoma skromnu i prizemnu djevojku koja je samo htjela da ojeva i ništa više, a svi moramo priznati da je ona izrasla u jednu ljepoticu, i da se mnogi dive tome kako ona izgleda.

Sada je ona odlučila i da iznenadi svoje fanove i pratioce na svom Instagram profilu pa je objavila fotografiju koju je malo ko od nje očekivao. Džejla se uvijek smjerno ili elegantno oblači, a tako da je mnoge začudila fotografija koju je objavila, gdje je ona bila u tigrastoj suknji i sa talasastom kosom. Na pomentuu fotografiju je dobila niz pozitivnih reakcija i komentara, a dobila je i komentar koji se izdvojio od svih ostalih, a koji je napisala poznata pjevačica Milica Todorović, a napisala je: “Bože, koliko si lijepa Džejla”. Evo fotografija pa i sami pogledajte.(cenzurisano.info)

Odgovori