Kad je saznao da mu je djevojka nekad bila muško slomio se: Evo kako je fatalna plavuša izgledala prije operacija (Video)

Zanimljivosti

Kad je saznao da mu je djevojka nekad bila muško sIomio se: Evo kako je fataIna plavuša izgledala prije operacija (Video)

Promjena pola je svakako nešto bizarno, ali je činjenica da dosta osoba to radi. Još kao djeca se osjećaju kao suprotan pol, pa se onda javlja želja da promijene pol i budu ono što su osjećali.

Te osobe se jednostavno osjećaju drugačije i žele da budu ono što im život nije dao, žena ili muškarac. Mnogi se podvrgavaju hormonskoj terapiji, a čak i vrlo mlade osobe. Žele da spriječe tijelo u nekim promjenama, a žele i da potaknu neke promjene koje se same ne bi desile.

Promjena je tako velika da nikada ne biste rekli da je bila muško. Kaže da je bilo veoma teško priznati da želi biti žena, a njeni su to teško podnijeli. Ipak, na kraju su prihvatili njenu odluku.

Ona na društvenim mrežama kači slike, snimke na kojima priča o svojim iskustvima, a svakako joj je bilo teško priznati dečku da je nekada bila muškarac. U ovom videu njih dvoje pričaju o tome, a evo šta su rekli na temu:(svezavas.site)

Odgovori