MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA U KRAĐI? – POJAVIO se šokantni SNIMAK: “POKRALA JE POLA…”

Showbizz

MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA U KRAĐI? – POJAVIO se šokantni SNIMAK: “POKRALA JE POLA…”

Navodna žrtva se javila.

Maja Marinković, bivša zadrugarka, poznata je kao neko ko brine o sebi i koja dosta novca ulaže u svoj fizički izgled, negu izgleda i šminku. Ona često na društvenim mrežema i sarađuje sa različitim šminkerima i esteskim salonima, kako bi ih reklamirala na svom Instagramu.

Stoga su svi iznenađeni novim skandalom, kada je poznata šminkarka optužila temperamentnu Maju da ju je pokrala.

Ona je na društvenoj mreži Tiktok podelila svoju verziju događaja.

Šminkerka tvrdi da se sa Majom dogovorila sve, da je otišla da je sredi i našminka, a da joj je Marinkovićeva, navodno, pokrala pola materijala, te da kada ju je zvala da joj vrati nazad šminku se napravila luda i spustila joj slušalicu.

Šminkerka je direktno u kameru objasnila, navodnu, situaciju:

– Otišla ja da je našminkam, sve se dogovorile. Poznata je… bla bla, sve super, kad ono devojka mi pokrade pola materijala. Ja je pozovem: ej izvini, ostalo mi je kod tebe to i to, možeš li da mi sneseš”. “Ne, ne, ništa nije ostalo” odgovorila mi je. Imam i dopisivanje i sve. Samo želim da vam kažem da je Maja najveća smećarka koju sam šminkala u svom životu – podelila je Dajana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

U međuvremenu, šminkerka je obrisala video a izgleda i da je obrisala i svoj profil na TikTok-u @makeupladydajana.(srbijadanas.com)

Odgovori