ŠOK I NEVERICA! Pa da li je ovo moguće?! ŽENA SMRTNO ZALJUBLJENA U ŠIMPANZU, zabranjen joj DOLAZAK u ZOO VRT! (VIDEO)

Svijet

ŠOK I NEVERICA! Pa da li je ovo moguće?! ŽENA SMRTNO ZALJUBLJENA U ŠIMPANZU, zabranjen joj DOLAZAK u ZOO VRT! (VIDEO)

Za danas imamo jednu veoma zanimljivost, a vjerujemo da će vam dobro doći nakon svih loših i tužnih vijesti koje nas okružuju ovih dana, mada ono o čemu ćemo pisati u nastavku i nije nešto normalno, i nešto što ste do sada čuli. Naime do sada smo zaista čuli ili bili svjedoci mnogim čudnim ili neobičnim stvarima, ali ovo do sada sigurno niste imali prilike čuti.

Znamo da ima osoba koje zaista mnogo vole životinje, koje imaju kućne ljubimce za koje se posebno vežu i koje smatraju kao članom porodice, ali vjerujemo da do sada niste čuli da je neka osoba zaljubljena u životinju. Da, dobro ste pročitali i ne pričinjava vam se, jer to zaista postoji, a radi se o tome da je jedna žena zaljubljena u mužjaka šimpanze i da joj je zbog toga zabranjen dolazak u zoo vrt.

Žena po imenu Adi Timermans tvrdi da je zaljubljena u šimpanzu, ali da je ta ljubav obostrana jer prema njenim riječima i majmun je zaljubljen u nju, a zbog svega ovoga njoj je zoološki vrt u Antverpenu zabranio da dolazi i da posjećuje šimpanzu.

Naime, prema riječima ove žene kako smo to već gore naveli ljubav je obostrana, ali su zvaničnici ovu vezu ili kako to već nazvati proglasili nezdravom ali i lošom po socijalizaciju majmuna sa drugim šimpanzama. Zoološki vrt je obrazložio da šimpanzu Čitu zbog okruženosti ljudima ostale životinje ignorišu, i da je on počeo da provodi 15 sati potpuno sam izvan susreta sa ljudima, a Ada je razočarana i rekla je kako joj oni oduzimaju njenu ljubav. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.(cenzurisano.info)

Odgovori