ŠOK! Pojavila se Cecina slika sa jahte: Sve joj ISPALO, ovo niko nije smeo da vidi…KADA SE OKRENULA NASTAO JE TOTALNI HAOS, komentari pljušte! (FOTO)

Showbizz

ŠOK! Pojavila se Cecina slika sa jahte: Sve joj ISPALO, ovo niko nije smeo da vidi…KADA SE OKRENULA NASTAO JE TOTALNI HAOS, komentari pljušte! (FOTO)

Na našoj domaćoj estradnoj sceni jedna od najpoznatijih ako ne i najpoznatija pjevačica je Svetlana Ceca Ražnatović, o kojoj pišemo mnogo u poslednje vrijeme, ali sa razlogom jer se kod nje u poslednje vrijeme dešava mnogo novih stvari. Ceca ima karijeru za poželjeti, a na estradnoj sceni je više od 35. godina, i jednostavno nema osobe koja ne zna za nju, jer je sa svojim pjesmama i sa svime što je uradila ostavila veliki trag na estradnoj sceni.

Ceca je mnogo aktivna na svom Instagram profilu, na kojem ona ima preko milion pratitelja, koji jedva čekaju da ona izbaci neku novu fotografiju ili stori. Svi znaju da je ona davno već cijelo ljeto rezervisala za nastupe u Crnoj Gori za koje će na kraju uzeti oko 300.000 eura. U nastavku pišemo o jednoj veoma zanimljivoj situaciji, a radi se o tome da je pjevačica uslikana na jednoj jahti, a na sebi je imala minijaturni kupaći , iz kojeg je kipilo sve. Na jahti ona nije bila sama, sa njom je bila još jedna djevojka, a njih dvije su pokazale koliko zaista uživaju.

Ceca je na sebi imala zeleni kupaći kostim iz kojeg je sve ispalo, a ista ta njena objava je privukla mnogo pažnje, tako da su mnogi počeli da pišu o tome. Počeli su se nizati razni komentari, od onih kako izgleda savršeno i nikada bolje, do onih da je pjevačica imala i ljepših fotografija i da ovo i nije nešto posebno. Evo o kojoj fotografiji se radi, a vaša mišljenja i komentare nam pišite ispod.(cenzurisano.info)

Odgovori